Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno i Julián García a 'Supervivientes', Olga amb cabell llarg i castanyer i Julián amb cabell canós, tots dos mirant cap a la càmera.

Olga Moreno, molt dolguda, envia un contundent missatge al pare d'Abraham García

Olga Moreno envia un missatge contundent al pare d'Abraham García després de la seva expulsió

Olga Moreno, una de les concursants més carismàtiques de Supervivientes All Stars, ha estat l'última expulsada del reality. Olga ha estat una de les figures més destacades d'aquesta edició malgrat la seva estada curta. El seu caràcter fort i decidit li va permetre superar múltiples adversitats, guanyant-se el respecte de molts.

Des de l'inici del concurs, Olga Moreno havia mostrat una actitud competitiva i resilient, cosa que li va guanyar l'afecte de molts seguidors. Tot i això, la seva relació amb Abraham García no va ser sempre fàcil. Tot i haver forjat una bona relació al principi, Olga va començar a notar certes actituds a Abraham que no li van agradar.

Captura de 'Supervivientes' amb Olga Moreno parlant en vestit blau amb línies daurades el 19 de juny de 2024
Olga Moreno fa un repàs del que opina d'algun dels seus companys | Mediaset

Abans de marxar cap a Espanya, Olga va deixar clara la seva postura respecte del seu company de concurs, Abraham García. Ho va fer amb un comentari força cridaner, que no va passar desapercebut per a ningú. Durant la seva intervenció, va llançar un missatge directe i contundent al pare d'Abraham, que era present al plató.

El missatge d'Olga Moreno sobre Abraham García

Durant el comiat, Olga Moreno no va ocultar la seva decepció amb Abraham García. A més, ho va fer en una connexió amb el plató de Supervivientes, en què hi havia el pare d'Abraham, al qual es va dirigir obertament.

Olga va explicar que el motiu principal del seu distanciament va ser l'afany de protagonisme d'Abraham. Això és una cosa que es feia cada cop més evident.

"A Abraham me'l portaria al supermercat, que té molta gana", va dir en to irònic, generant sorpresa entre els presents al plató.

Aquesta declaració va reflectir el descontentament amb l'actitud del jove, que semblava estar més interessat a captar l'atenció que a competir de manera justa.

"Em fa molta pena perquè amb Abraham em portava bé des del principi, però m'emporto un sabor de boca molt dolent d'ell. Em fa molta pena, no crec que sigui mal noi, però juga una mica brut", ha afegit.

Olga Moreno sostenint una carta en un jardí amb vegetació i flors. Captura de 'Supervivientes' el 7 de juliol de 2024
El missatge d'Olga Moreno sobre Abraham García | Mediaset

Olga Moreno creu que Abraham García ha canviat la seva actitud des que va començar a rodar el concurs. Quan el va conèixer era diferent. Després de començar el reality ha començat a tenir comportaments una mica agosarats que no han agradat res a la ja exconsursant.

Olga va destacar que Abraham tenia "massa ganes" de televisió, cosa que a parer seu afectava el seu comportament al concurs.

Aquesta observació de l'empresària va ser un dels motius principals per al distanciament progressiu. La relació entre tots dos va passar de ser cordial a tensa, cosa que es va evidenciar a les últimes gales del programa.

El comentari d'Olga va generar diverses reaccions al plató. El pare d'Abraham, present en aquell moment, va rebre el missatge amb incomoditat visible. No creia el que deia sobre el seu fill.

Captura d'Olga Moreno plorant a l'illa de Supervivientes
Olga Moreno diu al pare d'Abraham García el que opina del seu fill | Mediaset

Olga, no obstant això, es va mantenir ferm en les seves declaracions, insistint que les seves crítiques eren una resposta a les actituds d'Abraham durant el concurs.

La situació va portar a un moment de tensió, amb Olga Moreno reafirmant que no canviaria d'opinió sobre Abraham García. L'empresària es va acomiadar del programa amb un missatge clar i directe, marcant un punt final en la relació amb el jove concursant.