Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els personatges de 'La Moderna' posant per a una foto, algunes amb uniformes verdes i altres amb vestits formals, amb emojis i una il·lustració d'una parella a la part inferior de la imatge i un rètol que diu "LA MODERNA".

Tot sobre el nou capítol de 'La Moderna': un casament, un petó fugaç i un disgust

'La Moderna' afronta un episodi en què els espectadors es quedaran senzillament bocabadats

L'episodi d'avui de La Moderna promet deixar sense alè els espectadors, gràcies a les situacions emocionants i sorprenents que tindran lloc. Amb una barreja de romanticisme, drama i tensió, aquest capítol es perfila com un dels més impactants de la temporada.

En concret, La Moderna té preparats per a aquesta tarda diversos moments. Estem referint-nos als últims preparatius d'un enllaç matrimonial, a un petó inesperat i fins i tot a un problema per a una protagonista.

Miguel gesticula amb les mans a prop de la cara mentre parla amb una altra persona en una habitació amb cortines blanques. Captura de 'La Moderna'
El lliurament d'avui de 'La Moderna' serà especialment determinant i significatiu | RTVE

La Moderna: el casament que serà el pilar del seu episodi d'avui

El capítol d'avui de La Moderna se centrarà en els frenètics preparatius finals del casament entre Antonia i Pietro. Tot i els desacords que han sorgit durant l'organització de l'esdeveniment, la parella finalment triarà els seus padrins: Esperanza i don Fermín. Aquest pas crucial ve sobretot a solidificar el seu compromís ia propiciar una cerimònia carregada d'emoció.

Al llarg de les darreres setmanes, els nuvis han hagut de superar diverses diferències. Tot i això, el seu amor i determinació han prevalgut, permetent arribar a un consens sobre els detalls més importants del seu gran dia.

Pietro i Antonia es besen apassionadament en una habitació amb prestatgeries que contenen llibres, un quadre i una ceràmica decorativa. Captura de 'La Moderna'
'La Moderna' mostrarà el pas tan decisiu que faran els nuvis | RTVE

Els espectadors de La Moderna estan ansiosos per veure com es desenvoluparan les noces, que promet ser un esdeveniment ple d'emocions i sorpreses. La presència d'Esperanza i don Fermín com a padrins afegeix un element d'interès, ja que tots dos tenen les seves pròpies històries i dinàmiques que podrien influir en el desenvolupament de l'acte.

La Moderna: el petó i el disgust que no deixaran indiferent a ningú

Una altra de les trames destacades de l'episodi d'avui de La Moderna serà el petó tan esperat entre Miguel i Trini. Després de molta incertesa, la parella decidirà finalment mostrar el seu amor a tothom, rebent el vistiplau dels empleats de les galeries.

Aquest gest de la parella no només serà una mostra del seu amor, sinó també el primer pas d'un pla acuradament elaborat. Ara que les dones casades poden treballar al saló de te, els enamorats estan preparats per revelar dos grans secrets: que estan casats i que estan esperant un fill. Aquestes notícies prometen sacsejar les dinàmiques dins de la sèrie i crear noves oportunitats i desafiaments per a tots dos personatges.

Captura de 'La Moderna' amb Trini en brusa de colors i Miguel somrient posant-li un anell
'La Moderna' mostrarà que Trini i Miguel decidiran besar-se davant de tots | RTVE

En contrast amb tot l'exposat, aquesta tarda La Moderna també portarà un disgust significatiu per a Antonia. La protagonista bregarà amb seriosos problemes de corc a casa seva, una situació que la té molt preocupada. La gravetat de la situació és tan gran que, a causa dels danys estructurals, ella es quedarà sense llar ben aviat.

Aquest contratemps a l'habitatge de l'empleat del saló no només representarà un desafiament logístic, sinó també emocional. Perdre casa seva és un cop devastador, especialment en un moment tan crucial com és el seu imminent enllaç. Aquest revés l'obligarà a buscar solucions ràpides i dependre encara més del cercle proper per superar l'adversitat.

Això sí, hi haurà més sorpreses al capítol d'aquest dimarts. Tindran lloc altres situacions emocionants que afegiran profunditat i complexitat a la història.

Per exemple, el senyor Fermín i Lázara es quedaran tancats al reservat del saló. Aquest incident inesperat podria portar a revelacions importants i desenvolupar encara més la relació entre tots dos personatges. La situació tensa els obligarà a enfrontar-se als sentiments i els secrets en un espai confinat.

Inés, per part seva, afrontarà la decisió que ha pres sobre què fer amb la seva vida, una trama que suscita interès entre molts espectadors. I Matilde veurà una cosa sorprenent i inquietant, que segurament tindrà implicacions significatives per a La Moderna.