Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alain Hernández amb barba i esmòquing blanc somriu davant d'un fons amb una dona i el text "Sueños de Libertad", acompanyat d'un emoji de sorpresa.

Alain Hernández, de 'Sueños de Libertad', revela tot el que passa al camerino

El protagonista de 'Sueños de Libertad' ha deixat bocabadats els seus seguidors amb un vídeo que ha compartit

El carismàtic Alain Hernández, conegut pel seu paper en la popular sèrie Sueños de Libertad, ha causat enrenou a les xarxes amb una recent publicació. En aquesta, sorprenent i divertida, ha mostrat el que realment passa al seu camerino quan no està gravant.

La revelació d'Alain Hernández ha captat l'atenció dels incondicionals i dels mitjans. És més, ha generat una onada de comentaris positius i admiració per la seva espontaneïtat i el seu talent.

Fotografia d'Alain Hernández amb una copa a la mà a Somnis de Llibertat
Alain Hernández dona vida a un dels protagonistes de 'Sueños de Libertad' | Atresmedia

El camerino d'Alain Hernández a Sueños de Libertad: un espai de desconnexió i diversió

A Sueños de Libertad, Alain Hernández interpreta Jesús, un personatge complex i ple de matisos. Tot i això, fora de les càmeres, ha demostrat que la seva vida no és només drama i actuació. A través del vostre compte d'Instagram, ha compartit amb els seus seguidors un aspecte més relaxat i divertit de la seva rutina diària.

Al vídeo que ha pujat a Instagram, apareix estudiant el guió de la ficció. Però, de cop i volta, es posa a ballar samba amb una energia i alegria contagioses.

La samba, un ball originari del Brasil, requereix agilitat, coordinació i un bon sentit del ritme, qualitats que Alain Hernández ha demostrat posseir en abundància. La seva destresa a la pista de ball ha estat una revelació inesperada per a molts, afegint una nova dimensió al seu talent artístic. No és comú veure actors de televisió mostrant les seves habilitats de ball en xarxes socials, cosa que fa que aquest vídeo sigui encara més especial i apreciat pels seus seguidors.

Aquesta faceta de l'actor ha sorprès gratament els seus fans, que han deixat nombrosos likes i comentaris elogiant la seva habilitat per al ball. Exactament, li han escrit missatges com aquests: “Anem que marxem”, “Quin ritme que tens” i “Mira que és guapo. I, a més, que bé balla”.

El vídeo també ofereix una mirada darrere de càmeres, mostrant com Alain utilitza el seu temps lliure al camerino per relaxar-se i recarregar energies. A més de ballar, mostra que estudia els seus guions en aquest espai, assegurant-se que la seva interpretació de Jesús sigui sempre impecable. Aquesta combinació de treball i diversió és essencial per mantenir un equilibri saludable, especialment a l'exigent món de l'actuació.

Fotografia de Natalia Sánchez i Alain Hernández abraçats amb un ram de flors a Somnis de Llibertat
L'actor de 'Sueños de Libertad' utilitza el camerino per preparar-se el paper i per desconnectar | Atresmedia

Més diversió al set de Sueños de Libertad

Alain Hernández no és l'únic intèrpret de Sueños de Libertad que ha mostrat el seu costat més alegre a les xarxes socials. Diversos dels seus companys de repartiment, com Dani Tatay, Marta Belmonte i Alba Brunet, també han compartit moments divertits des del set de la sèrie.

En una altra publicació que han compartit a Instagram, se'ls pot veure rient i fent una coreografia durant un dels descansos dels rodatges. Aquestes imatges han encantat els seguidors de la sèrie, que aprecien veure els seus actors favorits en situacions quotidianes i relaxades.

La bona relació entre els membres de l'elenc és fonamental per crear un ambient positiu i productiu de treball. Els vídeos compartits pels protagonistes de Sueños de Libertad mostren una forta camaraderia i un esperit d'equip. Aquesta cohesió es reflecteix en la qualitat de la ficció, ja que un elenc unit tendeix a oferir actuacions més autèntiques i convincents.