Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lucía Corretja de cabell llarg i laci amb una expressió seriosa, amb la imatge de Nico Williams de cabell ros amb rastes en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.

Qui és Lucía, l'exparella de Nico Williams que ja no amaga per què es van separar

Lucía Correa revela el motiu de la seva ruptura amb Nico Williams, que podria fer mal en la imatge del futbolista

Nico Williams és una jove promesa del futbol espanyol i gaudeix d'un dels millors moments de la seva carrera. Als seus 21 anys, ha brillat a l'Athletic Club i està destacant a l'Eurocopa amb la Selecció Espanyola, aconseguint les semifinals del torneig. Tot i això, el seu èxit esportiu es veu enfosquit per una revelació recent que podria perjudicar la seva imatge pública.

Lucía Correa ha estat notícia després de revelar detalls íntims de la seva relació amb el futbolista. Durant una entrevista en directe a Twitch amb el també influencer Adri Contreras, Lucía va parlar obertament sobre els motius de la seva ruptura amb Nico Williams. Durant la conversa, va fer afirmacions que no deixen en bon lloc el jove esportista.

Lucía Correa amb un vestit negre ajustat es pren una selfie davant d'un mirall en una habitació amb prestatgeries blanques. Post de Lucía Correa a Instagram el 8 de juliol de 2024
La influencer Lucía Correa explica els detalls de la seva relació amb Nico Williams | Instagram, @luciacorreaaa

Lucía Correa revela el cridaner motiu pel qual va trencar amb Nico Williams

Lucía Correa és una coneguda influencer amb més de 500.000 seguidors a Instagram. No obstant això, no només és coneguda per la seva influència en xarxes socials, sinó també per la seva breu, però intensa relació amb Nico Williams.

La parella, que va estar junta durant pocs mesos, es va conèixer en un moment crucial de la cursa del futbolista. Tot i això, el que semblava un romanç prometedor va acabar de manera abrupta a causa de la suposada infidelitat de Williams.

En una entrevista recent, Lucía no va dubtar a expressar el seu descontentament i decepció amb el futbolista. "Jo no el veia futur, vam estar quatre mesos, però quatre mesos com si no haguéssim anat, perquè crec que n'hi havia unes quantes més pel mig", va comentar amb evident molèstia.

Aquestes declaracions van crear un gran enrenou entre els espectadors, que no donaven crèdit amb la notícia que acaba de donar Lucía. Cosa que tampoc no podia creure l'entrevistador, Adri Contreras, que va mostrar la seva sorpresa en sentir aquesta afirmació.

Per si no n'hi hagués prou, va voler aprofundir més en la seva explicació per no donar lloc a dubtes. "Jo, perquè em va posar les banyes", aclarint així el motiu principal de la separació.

Durant l'entrevista amb Adri Contreras, Lucía Correa no va escatimar en detalls sobre la seva relació amb Nico Williams. A més de la infidelitat, va parlar sobre la manca de compromís i el desinterès que va percebre per part del futbolista.

Un jugador de futbol amb samarreta blava i el logo de Castore, amb els cabells recollits en rastes, treu la llengua mentre mira cap endavant.
La imatge de Nico Williams podria ser perjudicada després de les declaracions de la seva exnòvia | Europa Press

Aquestes declaracions no van trigar a crear un gran enrenou a les xarxes socials. Els seguidors i els detractors dels dos personatges han expressat les seves opinions.

Les acusacions de Lucía Correa podrien tenir un impacte durador a la carrera de Nico Williams. Els clubs de futbol i les marques que patrocinen els esportistes solen ser molt curosos amb la imatge pública dels seus jugadors.

Un escàndol d'aquest tipus podria afectar les oportunitats professionals i els contractes de patrocini. A més, el suport del públic és crucial per a qualsevol atleta. La confiança i admiració dels fans es poden veure minvades per aquest tipus de controvèrsies.

Nico Williams es troba en una cruïlla. Mentre la carrera esportiva segueix en ascens, la seva vida personal enfronta desafiaments significatius. Les declaracions de Lucía Correa han sacsejat la imatge pública i plantegen interrogants sobre el seu comportament fora del camp.

El temps dirà com afectaran aquestes revelacions la seva carrera i si podrà superar aquest escàndol. De moment, Nico Williams no s'hi ha pronunciat. Està totalment aliè a allò que està passant atès que es troba concentrat amb la Selecció Espanyola a Alemanya.