Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Casillas amb vestit i corbata, amb fons negre i un rectangle vermell darrere del cap.

Netflix anuncia la millor notícia sobre Iker Casillas i omple a tots d'alegria

Netflix ha revelat la data d'estrena d'un dels projectes més interessants en què participa Iker Casillas

Netflix ha tornat a sorprendre'ns amb un anunci que ha omplert d'alegria tant Iker Casillas com tots els seus seguidors. La plataforma ha revelat la data d'estrena de l'esperada sèrie documental relacionada amb l'exmarit de Sara Carbonero. Es tracta de La Lliga: más allá del gol, que estarà disponible a Netflix a partir del 15 de juliol.

Aquesta notícia ha generat un gran entusiasme entre els fanàtics del futbol. I, en especial, entre els seguidors d'Iker Casillas, que estan ansiosos per veure com intervé ell en aquesta producció.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'
Iker Casillas ha acaparat l'atenció després de l'anunci de l'estrena de Netflix | Europa Press

Netflix les darreres dades de la sèrie promocionada amb un vídeo d'Iker Casillas

La Lliga: más allá del gol promet oferir una perspectiva única sobre la temporada lliga 2023-2024 i Netflix ha compartit alguns detalls que han augmentat l'expectació. La sèrie no només se centrarà en els partits, també explorarà les emocions, passions i vivències que tenen lloc tant dins com fora del camp.

Aquesta producció de la plataforma de streaming, com ha afirmat en un anunci, "és passió, és emoció i és la força de tots els clubs i els seus aficionats. La Lliga es decideix sobre el terreny de joc. Però es viu també fora del camp: als vestidors, a les grades, als voltants de l'estadi, en un dia de partit".

Persona sostenint una claqueta de cinema amb informació de producció, escena i presa, amb el títol “La Lliga”.
La sèrie de Netflix abordarà a fons el transcurs de la darrera temporada | Netflix

L'anunci de l'estrena de la sèrie s'ha produït amb un emocionant vídeo protagonitzat per Iker Casillas i David Villa, dues icones del futbol. Tots dos jugadors, coneguts per les seves brillants carreres i les seves contribucions a la selecció espanyola, revelen la seva arribada. I, alhora, semblen deixar caure que, a més de treballar en la seva publicitat, potser hi participen compartint les seves experiències i perspectives.

La presència de l'exmarit de Sara Carbonero, en particular, ha generat una gran expectació. I és que el que va ser porter és una figura molt estimada i respectada al món de l'esport.

Més detalls de la docusèrie de Netflix que promociona Iker Casillas

Una de les particularitats de La Lliga: més enllà del gol és el seu enfocament a històries emotives de jugadors que han marcat la temporada 2023-2024. Entre elles, seguirà de prop la trajectòria del Girona, la gran revelació, així com els comiats de figures llegendàries del futbol. Ens estem referint a Ivan Rakitić i Iker Muniain, que han acabat les seves carreres al Sevilla i l'Athletic Club, respectivament.

Jugadors de futbol al vestidor abraçats abans d'un partit. Captura de 'La Lliga: més enllà del gol'
Moments especialment emotius també tindran cabuda a la docusèrie | Netflix

Una altra de les grans atraccions del projecte de Netflix serà la cobertura dels grans derbis del país i, és clar, el Clàssic entre el Reial Madrid i el Barcelona. Aquests enfrontaments no són només esdeveniments esportius de gran rellevància, sinó que també són moments carregats d'emocions per als jugadors i aficionats. Ens permetrà veure com aquests partits són viscuts tant pels esportistes com pels seguidors, oferint una visió completa i apassionant del futbol espanyol.

Davant la seva imminent estrena, el productor executiu de la sèrie, Álex Martínez Roig, ha compartit el seu entusiasme per aquesta feina. Ho ha fet afirmant: “És la primera vegada que una de les grans lligues mundials de futbol s'atreveix a fer front a una sèrie com aquesta. Es veurà la diversitat i la fortalesa de La Lliga, la comunió entre aficions i clubs i la pressió dels futbolistes i entrenadors”.