Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón amb cabell ros curt i Diego Arrabal amb barba estan en un estudi d'enregistrament amb fons de maons i pantalles.

A Diego Arrabal no li tremola la veu en revelar què està passant amb Ana María Aldón

Diego Arrabal assegura que la vida d'Ana María Aldón ha fet un gir de 180 graus després de rebre una mala notícia

Fa unes hores, Diego Arrabal ha tornat al canal de YouTube per donar una última exclusiva sobre la seva excompanya de treball, Ana María Aldón. Segons ha assegurat en un dels seus últims vídeos, la dissenyadora està “destrossada i enfonsada” després de l'últim contratemps que ha aparegut a la seva vida.

Després de recordar que en molts moments s'ha posat en dubte “la credibilitat i l'amor” cap a Ortega Cano, el paparazzi ha deixat al descobert una inesperada notícia.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Diego Arrabal assegura que Ana María Aldón està 'destrossada i enfonsada' | YouTube

Sense pèls a la llengua, Diego Arrabal ha compartit amb els seus subscriptors de YouTube la delicada situació per la qual està passant Ana María Aldón. Informació que ha arribat a les orelles a través d'una font molt fiable.

Segons aquest professional de la comunicació, la dissenyadora de moda està passant actualment per “un dels seus pitjors moments des que la coneixem”. I encara que no posa en dubte que en el passat hagi bregat amb situacions veritablement complicades, ha assegurat que ara ho està passant molt malament.

Plànol curt d'Ana María Aldón plorant al plató de ‘Fiesta’
Ana María Aldón ha estat acomiadada de Telecinco | Mediaset

Tot i que en el terreny del sentimental no li pot anar millor, la televisiva no pot dir el mateix de la seva carrera professional dins de la petita pantalla:

“Ha estat acomiadada. La productora d'Ana Rosa Quintana no en vol saber res. Fa diverses setmanes que no apareix a Fiesta, programa en què cada vegada tenia menys participació, però ha arribat un moment en què no li han renovat el contracte”.

Diego Arrabal confirma que Ana María Aldón ha estat acomiadada de Telecinco

Segons Diego Arrabal, Ana María Aldón s'ha quedat sense una de les principals fonts d'ingressos després de perdre el lloc de treball al programa Fiesta.

“No era gaire[el que guanyava], però tampoc era poc. En aquests moments es troba sense feina televisiva, l'únic que té és aquesta boutique de roba online ”, ha confirmat el paparazzi.

Captura de 'Fiesta' amb Emma García seria de perfil parlant amb Ana María Aldón enfadada el 21 d'octubre del 2023
Ana María Aldón ja no forma part de l'equip d'Emma García | Mediaset

A més, Diego Arrabal ha revelat també quin és el panorama econòmic que se li presenta ara a la dissenyadora de moda: “No és gaire favorable”. “Ja no hi ha portades de revistes, ja no hi ha programes de televisió… I ara què, Ana María Aldón?”.

Fa una mica més de dos anys, Ana María Aldón va anunciar que, després de 10 anys junts i un fill en comú, havia decidit posar fi al seu matrimoni amb José Ortega Cano.

A partir de llavors, moltes persones van començar a qüestionar les veritables intencions que s'amagaven després de la decisió que acabava de prendre la tertuliana. De fet, el mateix Diego Arrabal no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de carregar-se durament contra ella.

Muntatge d'Ana María Aldón mirant de banda i Diego Arrabal amb ulleres
Diego Arrabal sempre ha criticat amb duresa Ana María Aldón | catalunyadiari.com, Instagram, @anamariaaldon, Mediaset

En aquell moment, tal com ha recordat ara el paparazzi, no va tenir objeccions a assegurar que Ana María Aldón “ho tenia tot escalfat”. "Ella estava fent el llit a Ortega Cano durant molt de temps", ha afegit a continuació.

A més, Diego Arrabal ha recordat que la seva excompanya de treball també es va “vendre” a Rocío Carrasco, “fins i tot estant en contra de la seva encara parella”. Decisions amb què la dissenyadora “va guanyar molts diners”.

I encara que en aquell moment el fotògraf va vaticinar que Ana María Aldón “s'estava cavant la mateixa tomba”, no ha estat fins ara quan el temps li ha donat la raó.