Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos homes posen davant d'un fons degradat, un amb jaqueta de mezclilla i l'altre amb ulleres de sol i jaqueta negra.

La veritat sobre Nacho Cano i Mario Vaquerizo que Alaska no es molesta a amagar

Nacho Cano manté una gran amistat amb Mario Vaquerizo, que sempre ha estat un gran fan de Mecano

Nacho Cano s'ha convertit en notícia després de la seva detenció per la presumpta contractació irregular d'immigrants al seu espectacle Malinche.

Així, es fa inevitable recordar la relació de Nacho Cano amb altres estrelles com Mario Vaquerizo, de qui el marit d'Alaska sempre s'ha declarat fan absolut.

A més, cal destacar que al seu moment es va parlar de certa rivalitat mediàtica entre Ana Torroja i Alaska.

De fet, la mateixa Alaska se sentiria molt orgullosa d'aquesta forta amistat que han forjat dins del món d'espectacle, havent deixat aquestes velles picabaralles 'artístiques' enrere.

Home amb ulleres de sol i camisa verda fent un gest d'aprovació amb el polze cap amunt davant d'un fons blanc amb un logotip daurat.
Nacho Cano, detingut per irregularitats al seu espectacle | GTRES

Mario Vaquerizo ha reconegut més d'una vegada que aquest grup musical li va canviar la vida. A més, formava part del seu club de fans. D'aquesta manera, no hi ha dubte que Vaquerizo admira molt Nacho Cano, i per això la notícia de la seva detenció l'haurà enxampat completament per sorpresa.

Tot començava després que fa uns mesos, dos joves ballarins mexicans decidissin denunciar.

Denúncia, davant de la qual s'ha detingut Nacho Cano com a administrador únic de l'empresa que gestiona el musical.

Ana Torroja, José María i Nacho Cano de joves a Mecano
Mario Vaquerizo era molt fan de Mecano | RTVE

Nacho Cano, detingut per presumptes irregularitats al seu espectacle Malinche

El productor, que ja ha quedat en llibertat en espera de citació judicial, s'enfronta a diversos delictes. Entre ells, l'afavoriment de la immigració il·legal i també els delictes contra els drets dels treballadors.

Sembla que Cano contractava aquests ballarins en una situació irregular per un període de prova amb la promesa de fer-los un contracte.

Foto de Mario Vaquerizo i Alaska posant al photocall de la premiere de 'La Señora' a Madrid
Mario Vaquerizo i Alaska, molt amics de Nacho Cano | GTRES

Cal destacar que Malinche es va estrenar el setembre del 2022, i va arribar a tenir una segona temporada el 2023. Allà, ja havia aconseguit reunir més de 350.000 espectadors en una teatralització que pretén mostrar com va ser la colonització espanyola a Mèxic.

Tot i això, això no va passar, i és el que denuncien precisament aquests treballadors. Greus acusacions davant de les quals l'exintegrant de Mecano encara no s'ha pronunciat.

Això sí, s'espera que al llarg del dia els advocats de Nacho Cano es posin en contacte amb els mitjans i emetin algun tipus de comunicat sobre això.