La reina Sofia reapareix canviada després de passar els pitjors mesos de la seva vida

La mare de Felip VI ha aparegut per primera vegada després de les polèmiques fotos de Joan Carles I amb el fill de Corinna Larsen

La Reina Sofia amb vestit blau saludant a la gent
La reina Sofia reapareix canviada després de passar els pitjors mesos de la seva vida | GTRES

Des d'abans que es donés a conèixer la notícia de l'exili de Joan Carles I, les aparicions de la reina Sofia ja eren bastant limitades, però des de la marxa del Rei emèrit, ha estat vista en comptades ocasiones i les úniques vegades que s'ha deixat veure ha mostrat el millor dels seus somriures malgrat totes les polèmiques que segueix protagonitzant la Casa Reial. Després de diversos mesos pràcticament desapareguda, ara la mare de Felip VI ha tornat a aparèixer, coincidint amb la notícia de la possible tornada del seu marit a Espanya.

Segons el periodista Carlos Herrera, Joan Carles I podria tornar per celebrar el dia de la Hispanitat, és a dir, el 12 d'octubre, d'aquest mateix any; una informació que ha estat recolzada per Ana Rosa Quintana al seu programa: «Herrera està molt ben informat sobre el rei i no ho deu haver dit per dir», va manifestar la presentadora.

La monarca ha triat uns pantalons negres tipus sastre folgats a conjunt amb una brusa vermella i una jaqueta, i tot combinat amb un mocador d'estampat 'paisley' que ha aconseguit donar-li un toc modern i atrevit a tot el conjunt. Un 'look' molt propi del seu estil, còmode i elegant al mateix temps.

La reina Sofia continua amb les seves tasques solidàries

La reina Sofia, que portava l'equipament de protecció obligatori, amb la mascareta, ha saludat molt amablement els treballadors del Banc d'Aliments d'Albacete i els ha felicitat per la gran tasca que estan fent durant la crisi sanitària. Des que es van publicar les fotos de Joan Carles I al costat del fill de Corinna Larsen que s'han fet virals, és la primera vegada que la mare de Felip VI apareix públicament i ho ha fet amb el  millor dels seus somriures com si res no hagués passat, de la mateixa manera que porta fent des que la Zarzuela es va convertir en un imant per als titulars dels mitjans de comunicació.

Tal com ha fet des que va tornar dels seus dies de descans al palau de Marivent de Mallorca, la dona de l'emèrit segueix centrada en les seves tasques filantròpiques i solidàries. Fa uns dies es va desplaçar fins a la Costa de el Sol pel Dia Internacional de la Neteja de Platges, l''EU Beach Clean Up 2020'.


Comentaris

envia el comentari