YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sonsoles Ónega se sincera i confessa el que més desitja després de la seva separació

La periodista està sent una de les presentadores amb més èxit de Telecinco

Sonsoles Ónega presentant un programa
Sonsoles Ónega s'ha sincerat sobre l'amor a 'Sálvame'. | GTRES

Sonsoles Ónega s'ha convertit en un dels personatges més populars de Telecinco. La periodista està triomfant a 'Ya es mediodía', programa que segueix recollint grans resultats d'audiència. Tal ha estat el seu èxit que Telecinco ja la veu com una presentadora estrella. En el passat van apostar per ella per ser una de les presentadores de 'La casa fuerte'. I no només això, sinó que Sonsoles Ónega ja s'ha convertit en una dels principals cares de la cadena al costat de Jorge Javier Vázquez o Ana Rosa Quintana entre d'altres.

El seu gran impacte a la televisió ha fet que surtin a la llum diversos aspectes de la seva vida privada. Per sort o per desgràcia ja gairebé cap personatge popular queda exempt de mostrar la seva vida més íntima. Recentment es va donar a conèixer que la periodista s'havia separat del pare seus fills. En una connexió amb 'Sálvame' la presentadora ha reconegut que «no estic enamorada però això no vol dir que no tingui ganes de viure una història».

La nova vida de Sonsoles Ónega

«He passat el meu temps de 'no em ve de gust', he tingut el meu dol de la separació. Però bé, ara, que la vida ens sorprengui», ha assegurat la presentadora de 'Ya es mediodía' als seus companys de 'Sálvame'. Fa exactament un any que Sonsoles Ónega i Carlos Prado van anunciar la seva separació després d'onze anys de feliç matrimoni i dos fills en comú. No és cap secret, ja que ella mateixa en alguna ocasió fins i tot n'ha parlat al seu programa.

Després de la seva separació, la periodista no ha tingut ocasió de poder conèixer a ningúespecial, ja que tampoc es veia amb ganes, però ara podria ser el moment en què la prestigiosa presentadora pugui donar-li una oportunitat a l'amor.

Les seves declaracions a 'Sálvame' han obert aquesta possibilitat. Alguns dels seus col·laboradors ja fan broma amb la idea de trobar-li nòvio a la presentadora de 'Ya es mediodía'. El que està clar és que Sonsoles Ónega està molt més còmoda que abans. Telecinco va apostar per ella i li va donar un programa que a dia d'avui està tenint un gran èxit. Molts veuen Sonsoles com la gran aposta de la cadena de Paolo Vasile. Ara el temps dirà si la periodista torna a enamorar-se d'algú.


Comentaris

envia el comentari