Albert Rivera revela a 'Mi casa es la tuya' el lloc perfecte per viure amb Malú

L'ex polític ha confessat que ara és molt feliç compartint la seva vida amb la cantant

Albert Rivera i Malú junts
Albert Rivera i Malú són molt feliços, segons explica l'expolític. | EUROPA PRESS

Albert Rivera es va sincerar completament al costat de Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya', aquest divendres a la nit. L'expolític català va deixar tothom molt sorprès amb algunes de les seves confessions després de deixar la política i la vida pública. L'exlíder de Ciutadans va estar impecable durant tota la seva xerrada amb Bertín. Rivera no es va amagar i va parlar absolutament de tot, des de la seva dimissió fins a la seva relació amb Malú. És cert que l'expolític mai ha venut la seva vida privada, motiu pel qual ha demanat que es respecti la seva intimitat.

No obstant això, el català no ha tingut cap problema a reconèixer que està molt enamorat. Albert Rivera ha volgut parlar amb molta naturalitat i intimitat de la seva nova vida amb Malú. Tots dos han estat pares recentment i segons Rivera estan molt contents amb la seva petita Lucía, ja que amb prou feines plora ni dona guerra. Rivera ha confessat que des que ha deixat la política és molt més feliç. Una de les grans coses que ha guanyat l'expolític és que gràcies a la seva retirada, ara té molt més temps per estar amb les seves filles, amb els seus pares i amb Malú.

Actualment està molt centrat en la que veritablement és la seva professió, advocat. La rutina de Rivera ha canviat per a bé. És per això que fins i tot ha fantasiejat al costat de Bertín i li ha confessat on li agradaria acabar vivint d'aquí uns anys al costat de Malú.

Albert Rivera estima Andalusia

L'advocat ha revelat que Màlaga seria un bon lloc per fer la seva vida d'aquí a uns anys. Precisament és en aquesta ciutat andalusa on està previst que vagin seus pares una vegada es jubilin. Aquest seria el lloc perfecte per a la parella, ja que els dos tenen arrels andaluses i estimen aquesta terra. «Als dos ens 'tira' la terra», li ha dit a Bertín.

Rivera no es va deixar res per dir en l'entrevista amb Bertín Osborne. La seva vida ha canviat per complet i el més important és que ha reconegut ser feliç amb els seus nous hàbits. L'advocat no té intenció de tornar mai a la política. El seu principal objectiu és recuperar el temps perdut amb els seus, segons va confessar.


Comentaris

envia el comentari