Enrique Ponce protagonitza una baralla amb un fan en un restaurant

El destre hauria perdut els papers amb un fan que volia fotografiar-los

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
El destre hauria perdut els papers amb un fan que volia fotografiar-los | Twitter (@lecturas)

Encara que Enrique Ponce sempre ha mostrat la seva cara més amable davant dels mitjans de comunicació, sembla que el destre no seria tan amable quan les càmeres no l'estan gravant. El passat divendres, 'Sálvame' va explicar un episodi que va passar en un conegut restaurant de Roquetes de Mar, en el qual es trobaven sopant Ponce amb la seva parella Ana Soria. Segons s'ha pogut saber, un seguidor va voler apropar-se a la parella per fotografiar-los i fer-los vídeos mentre gaudien del sopar. 

Exigències al restaurant per preservar la seva intimitat

En veure la situació, Ponce es va aixecar per demanar al seguidor que parés de gravar-los i els deixés sopar tranquils, una petició que no va convèncer al fan, el qual seguia enregistrant tot el que estava passant. Un altre testimoni del sopar ha afirmat que quan tot això va passar, Ponce va perdre el nord i li va donar una manotada al mòbil del fan, el qual va acabar per terra. Tot seguit, Ponce ja en un estat de nerviosisme, va haver de dirigir-se al responsable de la sala per tal que l'ajudés a trobar una solució. 

El destre va demanar a l'encarregat que li posessin un separador que els aïllés de la resta de la sala per a evitar que els fessin fotografies, amenaçant d'abandonar el local si això no passava. 'Sálvame' també ha afegit que els propietaris del restaurant han donat suport a Ponce, indicant que el fan del torer estava sent més pesat del necessari. 

Els allà presents no reconeixien a Ponce

La resta de comensals del restaurant han explicat que no van reconèixer a Ponce davant aquesta situació, ja que la seva actitud era molt diferent del paper serè i amable que normalment mostra en les seves aparicions públiques. Segons sembla, alguns dels clients també van recriminar a Ponce el seu romanç amb Ana Soria i que tant dolor estava provocant a la seva família i més concretament al seu fill. Per últim, Rafa Mora ha pogut parlar amb l'entorn de la parella, els quals han negat haver protagonitzat el nomenat altercat.


Comentaris

envia el comentari