David Bustamante al programa 'All you need is love'

La reacció de David Bustamante que ningú esperava sobre l'embaràs de Paula Echevarría

El cantant no ha dubtat en manifestar-se al respecte

Aquesta setmana, David Bustamante s'ha convertit en l'objectiu de la premsa, ja que ha sorgit molt d'interès per saber com ha rebut l'embaràs de Paula Echevarría, la seva exparella. I és que aquesta ha fet públic que està esperant un fill de la seva actual parella, el futbolista Miguel Torres. Un bebè que serà el segon fill per a ella, ja que té una petita de 12 anys, Daniella, amb el cantant càntabre. 

Per aquestes circumstàncies, els reporters de 'Sálvame' han seguit al cantant. I aquest no ha dubtat en fer declaracions sobre la citada gestació de la qual va ser la seva dona. Unes declaracions que han sorprès molts.

La reacció de Bustamante: «Ahir vaig parlar amb ells»

Durant molt de temps es va parlar que la relació entre el cantant i l'actriu era tensa després de la seva separació. No obstant això, sembla que el temps ha calmat els ànims després de les paraules que ha expressat David Bustamante sobre l'embaràs de Paula Echevarría

En concret, l'artista ha manifestat que «és meravellós, què m'ha de semblar? És el més meravellós i més bonic que pugui passar que neixi una criatura. I més encara si ha de ser germanet o germaneta de la meva filla, així que tots contents». 

Els reporters que han estat preguntant al cantant també han volgut saber si ja havia felicitat als futurs pares. I en aquest punt ha estat també molt clar: «Per descomptat, ahir vaig estar parlant amb ells».

A més, en relació amb com es troba la seva filla Daniella davant l'arribada del nadó, ha exposat que «està feliç. Normal. És germana gran ara».

David Bustamante, també futur pare?

De la mateixa manera, han preguntat a David si ell també s'animarà a tenir un altre fill amb la seva actual parella, Yana Olina. En aquest punt, ell ha volgut tallar la conversa amablement i ha dit: «No comencem». I és que ell desitja mantenir en la més estricta intimitat la seva relació de parella i gaudir de la mateixa plenament sense rumors ni enraonies.