Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.

Canvi a la vida de Manuel Díaz: un nou membre arriba a la família

Alba Díaz ja ha oficialitzat la relació amb el seu xicot

Manuel Díaz sap que des d'ara hi ha una persona més a la família. I és que la seva filla, Alba Díaz, viu una etapa molt bona en l'àmbit personal i els pares ja ho saben.

Vicky Martín Berrocal ha passat un Nadal molt feliç per estar envoltada de la seva família. La seva filla Alba, fruit de la seva relació amb el torero Manuel Díaz, és la seva prioritat i sempre està pendent d'ella.

Juntes han rebut el 2023 a la seva finca del Rocío i Vicky s'ha emportat una gran sorpresa en comprovar que Alba Díaz ha decidit fer el pas i ha ampliat el clan familiar.

Foto de Manuel Díaz 'El Cordobés' i la seva filla Alba Díaz Martín abraçats.
Alba Díaz i el seu pare tenen una gran relació. | Instagram @albadiazmartin
 

Alba Díaz presenta el seu nou xicot

La filla de Vicky és una jove que gaudeix de totes les comoditats de la vida, per això pot ampliar la seva família, però sempre ha decidit ser molt discreta. O almenys fins ara.

I és que la noia, que aquests dies ha fet 23 anys, ha tornat a trobar l'amor després de la seva ruptura amb l'empresari Javier Calle. I tan feliç està per això que no ha dubtat a compartir una imatge amb ell a les seves xarxes socials.

Captura d'una story d'Alba Díaz amb el seu xicot.
Alba Díaz ja ha presentat el seu xicot als seus pares. | Instagram @albadiazmartin
 

Així, podem confirmar que Alba Díaz ha decidit passar Nadal en família. Però, per a sorpresa de tothom, ho ha fet de la mà del seu nou amor, el futbolista Alberto García, jugador del mític equip de futbol sala El Pozo Múrcia.

Vicky s'ha quedat sense paraules amb la notícia. Tot i que ja sabia que Alba i Alberto mantenien una relació des d'aquest estiu, el pas de portar-lo a les reunions de Nadal ha evidenciat que va de debò.

A més, Alba ja ha decidit no amagar-se i ha publicat una foto que ho confirma tot, on apareix abraçant el futbolista. I acompanya la imatge amb un trèvol de quatre fulles, sinònim de fortuna.

El futbolista Alberto García, el xicot d'Alba Díaz

La seva relació, com assenyalen fonts properes a la parella, va començar l'estiu passat. «El que passa és que tots dos prefereixen no esmentar-se mútuament a les xarxes socials», han assegurat. Tot i això, la relació va per molt bon camí i ja han passat junts el seu primer Nadal, ampliant així el clan familiar Díaz Martín.

La parella, que fa aproximadament 6 mesos que està junta, ha decidit no mostrar-se a les xarxes, però tampoc no s'amaguen. «Ella s'escapa a Múrcia sempre que pot i ell també la veu quan té dies lliures i li ho permeten els partits. Sempre són entre Madrid, Múrcia i Sevilla».

Imatge de Vicky Martín Berrocal i la seva filla Alba Díaz.
Vicky Martín Berrocal i la seva filla Alba Díaz tenen una relació envejable. | GTRES
 

Com a demostració, podem confirmar que van passar la Nit de Nadal i Cap d'Any junts a casa del pare d'Alba, el torero Manuel Díaz. Però també van visitar Vicky Martín Berrocal i van menjar junts per donar la benvinguda al 2023.

Queda clar que Alba té el cor ocupat. Ha aconseguit trobar l'amor de la mà d'Alberto, un futbolista de 25 anys. Vicky Martín Berrocal, per part seva, segur que s'alegra que la seva filla estigui feliç. Com a mostra d'això, ha decidit donar suport a la relació i començar el 2023 tots plegats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp