«Que no tinguin cap dubte: Rocío Carrasco no truca els seus fills per culpa de govern espanyol»

Aquesta frase ha estat pronunciada per una de les cares televisives més conegudes del país, que ha tirat d'ironia

La sèrie documental protagonitzada per Rocío Carrasco no està passant desapercebuda per a ningú. Fins i tot ja es parla de l''efecte Rocío'. I és que el seu testimoni punyent sobre els presumptes maltractaments que va rebre d'Antonio David és impactant.

No obstant això, també han esglaiat altres situacions narrades per ella, com els muntatges del seu ex o la custòdia dels seus fills. Una qüestió, aquesta última, que ella ha explicat documentalment, deixant en evidència les mentides que Antonio David ha explicat durant anys.

Arran de tot el que s'està revelant, hi ha un rostre famós de Telecinco que ha volgut manifestar-se al respecte. Ens estem referint a Jorge Javier Vázquez. Aquest, a més de deixar constància als platós que creu Carrasco, ha fet servir el seu bloc a la revista 'Lecturas' per parlar.

Jorge Javier es refereix a la sèrie

En l'últim post de l'esmentat bloc, el presentador de 'Sálvame' ha volgut donar el seu punt de vista sobre la sèrie documental. I ho ha fet per, entre altres coses, deixar clara la seva postura davant dels que critiquen o manifesten no creure a Rocío Carrasco.

En concret, ha manifestat: «És molt difícil no parlar de política perquè tot a la vida és política. Fins i tot la sèrie documental sobre Rocío Carrasco. És més: aquesta, més que cap. Perquè, en realitat, del que es parla en aquesta sèrie és de trencar amb aquest estereotip de dona i mare tradicional i això acaba fent mal».

En aquest punt ha afegit que «hi ha molta gent a la qual no li va bé que les dones alcin la veu i reclamin igualtat. Per a aquesta gent, les dones calladetes estan més mones perquè així no donen guerra a les llars i ho tenen molt més complicat per accedir a feines rellevants, amb la qual cosa els homes es carreguen gràcies a aquest arraconament a moltíssimes competidores».

En aquest moment, Jorge Javier Vázquez ha carregat en concret contra els qui no creuen a Carrasco. Persones que així ho expressen als mitjans o a les xarxes socials. I sobre aquestes ha dit: «Em sorprenen aquelles persones que es resisteixen a creure que la història no és com li han explicat i ataquen amb violència inusitada a qui ensenya l'altra part, que els obliga a qüestionar-se, a dubtar, a fer-se preguntes. En definitiva, a avançar».

Vázquez tira d'ironia i de política

Si hi ha alguna cosa que defineix el presentador és que diu tot el que pensa. D'aquí que l'altre dia, tot i saber que podia molestar Mediaset, va exposar que s'estava debatent massa sobre la sèrie. No obstant això, des del el seu punt de vista, aquesta producció és important i està generant tanta controvèrsia perquè «és un atac demolidor contra la part més reaccionària de l'Espanya contemporània. Una arma de destrucció massiva contra la culpa i la moral castradora».

Així mateix, una altra de les senyes d'identitat de la personalitat de Jorge Javier Vázquez és la seva ironia barrejada amb el seu sentit de l'humor. Per això, ha recorregut a aquesta característica per tancar el post del seu bloc a 'Lecturas'. En concret, s'ha dirigit a les persones de ments arcaiques que, malgrat tota la documentació i proves presentades, segueixen rebutjant Carrasco. Sí, els que continuen creient els arguments d'Antonio David Flores i que, per defensar-lo, no deixen d'acusar Rocío de mala mare.

A aquests ciutadans, en clau d'humor i comparant-los als defensors de l'Espanya més rància, els ha dedicat aquestes paraules: «Per a tota aquella gent que es pregunta per què Rociíto no ha trucat encara els seus fills, que no tingui cap dubte que la culpa és del govern d'Espanya, dels independentistes catalans i, sobretot, de Veneçuela».


Comentaris

envia el comentari