La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa veu les orelles al llop i canvia d'opinió sobre Antonio David Flores

La periodista s'ha mostrat molt crítica amb l'actitud del col·laborador després d'aconseguir la custòdia compartida dels nens

Ana Rosa Quintana no ha tingut pèls a la llengua a l'hora d'oferir la seva opinió sobre el testimoniatge de Rocío CarrascoTelecinco: 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'.

No obstant això, la veterana periodista ha optat per una postura en defensa d'Antonio David i una miqueta «negacionista» del relat de la filla de Rocío Jurado, una opinió que ha generat moltes crítiques per part de companys de professió i espectadors, que qüestionen la seva professionalitat.

De fet, aquesta setmana, la periodista Paloma García Pelayo es va mostrar molt molesta amb l'espai conduït per Ana Rosa després de posar sobre la taula de debat una informació oferta per 'El Mundo' que qüestionava l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco i que ja ha estat desmentida públicament amb proves contundents.

Ana Rosa Quintana critica a Antonio David per la seva actitud després del divorci

Potser aquests successos, sumat als nous episodis del documental que cada setmana surten a la llum, han propiciat que Ana Rosa estigui canviant de parer sobre Antonio David i acostant-se una mica més a la postura de Rocío Carrasco.

És més, en el seu últim programa, la veterana periodista ha volgut deixar anar una llança en favor de la mare de Rocío Flores en mostrar la seva comprensió per la situació emocional que està travessant.

«Rocío Carrasco està ara buidant-se, alliberant-se», assenyalava la presentadora abans de mostrar novament la seva incomprensió perquè el conflicte després del divorci s'hagi allargat tant en el temps a pesar que tots dos pares havien arribat a un acord per a la custòdia dels nens.

«L'única cosa estranya, és a dir, que no sol ocórrer, és que aquestes coses tan traumàtiques, amb Antonio David fent-li la vida impossible a la mare dels seus fills, s'allargui tant en el temps», advertia la presentadora.

«Aquí està Ana, has donat en la clau. Ja tens la custòdia compartida de les criatures en una època en la qual no era l'habitual tenir-la, ja tens la dissolució dels béns de guanys, per què coi vas als platós a continuar parlant? Per què?», es preguntava Joaquín Prat.

«Clar, ja està, comença la teva vida», afirmava Ana Rosa fent referència a Antonio David, que continuava anant als platós de televisió per a parlar de la seva exdona, la seva família i els seus fills.

Ana Rosa Quintana manté ferma la seva postura a favor de Rocío Flores

No obstant això, Ana Rosa Quintana no s'ha cansat de repetir que les dues grans víctimes de tot el tsunami mediàtic generat després del documental de Rocío Carrasco són els dos nens que té en comú al costat d'Antonio David.

«La clau és, per a mi, el dolorós de tot això són aquests nens», ha insistit la periodista en el seu últim programa.

Fins i tot la periodista s'ha convertit en la 'portaveu' de Rocío i David Flores després d'enviar-li un missatge a Rocío Carrasco de part dels seus fills.

Ana Rosa s'ha mostrat partidària de no reconèixer cap veritat com a «absoluta» i esperar amb ànsies el testimoniatge de Rocío Flores, que ja és una jove que «té 25 anys i sap molt bé si ha estat manipulada», ha assenyalat la presentadora.

Al llarg del documental, Ana Rosa ha mostrat una certa comprensió amb Rocío Carrasco, sobretot per la denúncia que fa sobre els episodis de maltractament que presumptament hauria patit a les mans d'Antonio David, però ha continuat sent molt crítica quant a la seva actitud com a mare.

«Ella denuncia que li han arrabassat als seus fills i per a mi no hi ha res que expliqui que tu no vegis als teus fills durant anys. El que tots volem és escoltar la versió de la seva filla», afirmava la periodista després de l'emissió dels primers capítols.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.