Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Kiko Matamoros somrient en vestit blau, Ylenia Carrisi seriosa i un emoji de sorpresa

La cara que ha posat Kiko Matamoros en conèixer que Ylenia Carrisi podria estar viva

Kiko Matamoros ha reflectit amb la seva cara el que pensa sobre que es torni a fer aquesta afirmació

Ylenia Carrisi torna a ser d'actualitat. La recent notícia sobre que estaria viva ha causat un enrenou als mitjans de comunicació i als programes de televisió, especialment a Espanya.

Al programa Ni que fuéramos de Telecinco, Kiko Matamoros no ha amagat la seva sorpresa en conèixer aquesta última hora. Que un nou detectiu afirma que Ylenia, la filla de Romina Power i Al Bano, podria continuar amb vida. Una revelació que arriba anys després que Lydia Lozano fos durament criticada per insistir en la mateixa teoria, que al seu moment va ser desmentida.

Muntatge de Lydia Lozano somrient al costat d'una imatge de Ylenia Carrisi
Kiko Matamoros és conscient que aquesta informació posa en perill a Lydia | GTRES, catalunyadiari.com

La possible reaparició de la dona ha causat un terratrèmol mediàtic, especialment al voltant de Telecinco i els seus col·laboradors. Kiko Matamoros, amb la seva reacció de sorpresa, encapsula el sentiment generalitzat d'incertesa i d'esperança que aquesta nova informació ha generat. Serà crucial seguir de prop els desenvolupaments d'aquesta història per entendre completament les implicacions i veracitat de les noves proves presentades.

Kiko Matamoros es queda perplex en conèixer l'última de Ylenia Carrisi a Ni que fuéramos

Durant l'emissió de Ni que fuéramos, la sorpresa ha estat palpable. Kiko Matamoros, conegut pel seu caràcter crític i directe, ha quedat atònit davant de la informació esmentada.

L'expressió d'incredulitat a la cara reflectia el sentiment generalitzat entre els col·laboradors i el públic. No n'hi ha per menys, ja que la desaparició de Ylenia Carrisi el 1994 va ser un cas que va commocionar Europa i que encara genera interès.

L'anunci actual és que un detectiu privat, un expolicia de Florida, assegura que ella, que ara tindria 53 anys, és viva. Fins i tot ha revelat que està esperant una prova d'ADN per confirmar la seva teoria.

Captura de 'Ni que fuéramos' amb Kiko Matamoros en vestit negre amb Chelo García-Cortés amb camisa blanca, María Patiño amb brusa blanca, el reporter amb camisa blava i Belén esteban amb armilla negra al costat de Víctor Sandoval amb samarreta negra el 13 de juny de 2024
Kiko Matamoros ha mostrat cara de perplexitat en conèixer la informació | Canal Quickie

Aquest gir en la investigació ha portat a la memòria col·lectiva els moments difícils que van viure els seus pares, Romina Power i Al Bano. Pares que des de llavors estan marcats pel dolor i la controvèrsia que va envoltar la desaparició de la seva filla.

És més, Kiko, com la resta de col·laboradors, també s'ha sentit preocupat perquè aquest assumpte tornarà a causar mal a Lydia Lozano. És clar, perquè ella ha estat vinculada al cas des de fa anys.

En el seu moment, la canària va defensar vehementment la hipòtesi que Ylenia Carrisi estava viva, cosa que li va valer crítiques i va perjudicar la seva credibilitat professional. Ara, amb la nova informació, la seva posició podria ser reivindicada. Tot i això, ella mateixa ha deixat clar que prefereix mantenir-se al marge.

Lydia Lozano plorant
Kiko Matamoros sap que el tema de Ylenia Carrisi causa dolor a Lydia | Mediaset

La història de la desaparició de Ylenia Carrisi

Ylenia Carrisi va desaparèixer misteriosament el gener del 1994 a Nova Orleans. Un fet que va afectar profundament la seva família i que també va acaparar titulars a tot el món. Malgrat els nombrosos esforços de recerca i les diverses teories plantejades al llarg dels anys, mai no es va trobar una pista concloent sobre el seu parador.

El 2014, vint anys després de la seva desaparició, ella va ser oficialment declarada morta. No obstant això, la seva mare mai no va perdre l'esperança de trobar-la amb vida. Per això aquest últim gir en la investigació podria reobrir velles ferides i plantejar noves preguntes sobre el que realment va passar a la jove.

Imatge de Ylenia Carrisi posant somrient amb els braços davant del cos
Ylenia Carrisi va desaparèixer sense deixar rastre a mitjans de la dècada dels 90 | GTRES

L'impacte d'aquesta darrera hora ha estat significatiu i, a les xarxes socials, els internautes han expressat una barreja d'esperança i d'escepticisme. Alguns creuen que aquesta podria ser la prova definitiva que reivindiqui Lydia Lozano i porti pau a la família d'Al Bano. Però mentrestant, altres prefereixen esperar confirmacions més concretes abans de creure en aquestes noves troballes.

Kiko Matamoros, durant el programa, va expressar la seva perplexitat i la necessitat de més informació abans de treure conclusions. I la seva postura reflecteix la de molts espectadors que han seguit el cas amb interès. La possibilitat que Ylenia estigui viva és un tema delicat que requereix una investigació exhaustiva i respectuosa envers la família afectada.