Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Pepe Navarro amb rostre neutre, ulleres vermelles i vestit negre i Bertín Osborne parlant amb vestit negre

A Pepe Navarro no li tremola el pols en destapar què li està passant a Bertín Osborne

Pepe Navarro ha parlat de la situació professional i personal del cantant, de qui és un gran amic

El món de l'espectacle espanyol no deixa de sorprendre'ns amb els girs inesperats i les històries plenes d'emoció. En aquesta ocasió, Pepe Navarro ha tornat a acaparar els titulars en opinar sense embuts sobre l'estat actual de Bertín Osborne.

Bertin Osborne amb rostre trist, recolzant el cap a la mà esquerra
Bertín és al disparador per diverses raons | Atresmedia

La tornada als escenaris del cantant i la seva relació amb Gabriela Guillén han estat temes sobre els quals ha parlat el periodista. Ho ha fet sent tan clar com sempre.

Pepe Navarro revela la veritat del darrer concert de Bertín

Ahir a la nit Bertín Osborne va tornar als escenaris i ho va fer a San Agustín de Guadalix, Madrid, després de mesos d'absència a causa de problemes de salut. Aquest concert no només en va marcar el retorn, sinó que també va servir per demostrar el seu indestructible esperit artístic.

Tot i això, les coses no li van sortir tan bé com esperava. Primer, perquè la graderia de la plaça de toros que va albergar la cita estava molt buida. Segon, perquè l'actuació, un cop avançada, es va haver de suspendre per problemes tècnics relacionats amb la il·luminació.

Bertín Osborne parlant mirant de banda amb camisa blava i vermella i un micròfon a la mà
Pepe Navarro sap que les coses no li van sortir bé a Bertín Osborne | GTRES

Per tant, tot això ha comportat que l'exmarit de Fabiola Martínez hagi rebut moltes crítiques a les xarxes socials. Li han recriminat que no va estar a l'altura i que tot va ser un veritable fiasco.

Pepe Navarro, present al concert, però, va sortir a defensar-lo i no va escatimar en elogis a les portes del recinte. Així, va dir per a Gtres: “Ha estat una meravella. Ha estat una demostració d'un artista incommensurable i un ésser humà inabastable”.

D'aquesta manera, com a amic seu que és, el periodista li va donar un cop de mà. Ho va fer subratllant la fortalesa i la professionalitat d'Osborne.

Pepe Navarro parla sobre la nova postura de Bertín amb el fill de Gabriela Guillén

La vida personal de Bertín Osborne ha estat igualment notícia les últimes setmanes. Especialment, després del seu reconeixement públic del fill que va tenir amb Gabriela Guillén. Anunci que ha estat seguit d'un comunicat conjunt de tots dos, amb què s'han posat fi a moltes especulacions.

Captura de Bertín Osborne parlant amb els mitjans a 'TardeAR'
Pepe Navarro sap que Bertín ha acabat reconeixent el nadó | Telecinco

Pepe Navarro, en ser qüestionat sobre aquest comunicat, es va mostrar respectuós i cautelós: “No el conec i no puc parlar d'allò que no conec”. Encara que després no va dubtar a donar suport a la decisió d'Osborne: “Ell és un home responsable, és un home adult, amb un cap ben moblat. Per tant, un home intel·ligent que pren decisions i són decisions personals”.

Aquesta situació ha ressonat profundament a l'entorn de l'artista, especialment considerant el seu historial personal i professional. Navarro va comentar que cada persona ha de prendre les seves pròpies decisions a la vida. I també que Bertín ha demostrat ser honorable en reconèixer el seu fill públicament.

Muntatge de Bertín Osborne amb rostre neutre amb jaqueta i Pepe Navarro somrient amb ulleres vermelles
Pepe Navarro s'ha erigit en defensor de Bertín Osborne | catalunyadiari.com, GTRES

Així mateix, conegut per la seva franquesa i el seu caràcter directe, no va dubtar a expressar la seva opinió sobre la valentia del cantant. Va manifestar: “Ell és un home incommensurable, ja heu vist el que ha fet aquesta nit. El que ha fet és d'un nivell d'ésser humà…”.

Pepe, de la mateixa manera, també es va referir breument als seus desafiaments personals propis, en ser preguntat per la seva situació semblant a la d'aquell. I és que també se li va atribuir la paternitat d'un noi, del fill d'Ivonne Reyes.

Davant d'aquest assumpte, va destacar que cada individu té el seu camí i que les decisions d'Osborne han de ser respectades. Aquest suport de Navarro, un veterà a la indústria de l'entreteniment, afegeix un pes significatiu al debat públic sobre la vida personal de Bertín. I sobre el seu cas personal va ser molt més contundent: “Aquest xaval, Alejandro, no és el meu fill”.

“El que passa és que aquesta nena, Ivonne, anirà a l'infern. Ella és molt creient, però està en pecat mortal. Es condemnarà”.