Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko Rivera somrient amb gorra i abric negres i ulleres de sol al costat d'Irene Rosales somrient amb el braç a la seva espatlla, armilla grisa i jersei blanc i un cor trencat amb interrogants

La veritat sobre Kiko Rivera veu la llum: per què no es pot divorciar d'Irene Rosales

Kiko Rivera revela la importància d'Irene Rosales a la seva vida i els motius pels quals no se'n pot separar

Kiko Rivera ha viscut una vida marcada per l'ull públic. La seva carrera musical i les seves aparicions en programes de televisió l'han mantingut sempre al centre d'atenció. No obstant això, la seva vida personal ha estat igualment intensa, especialment el seu matrimoni amb Irene Rosales.

Irene Rosales és dona del DJ des de 2016 i ha estat un pilar fonamental a la seva vida. La parella ha enfrontat nombrosos desafiaments, incloent-hi problemes de salut de Kiko i tensions familiars. Malgrat tot, Irene ha estat al seu costat, guanyant-se el respecte i l'admiració de molts.

Recentment, Kiko Rivera ha fet declaracions sobre la importància vital d'Irene a la seva vida i ha revelat per què no es poden separar. Aquestes declaracions aclareixen la fortalesa de la seva relació i la influència positiva d'Irene a la seva vida.

Muntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales, el pilar fonamental a la vida de Kiko Rivera | GTRES, catalunyadiari.com

Kiko Rivera revela la importància que té Irene Rosales a la seva vida

Kiko Rivera ha estat franc sobre el paper crucial que Irene Rosales té a la seva vida. "Irene és el pilar fonamental de la meva vida, és la meva salvadora, m'ha aguantat el que és inaguantable", va declarar Kiko.

Aquesta afirmació ressalta no només el suport emocional que Irene li ha brindat, sinó també la seva paciència i comprensió en moments difícils.

Des del començament de la seva relació, Irene ha estat un suport constant per a Kiko. "Quan jo conec la meva dona, jo estic ficat en tot allò dolent, vaig de camí a la ruïna", va confessar Kiko,

Unes paraules en què indica com Irene el va ajudar a canviar la seva vida per a millor. Aquest suport no només ha estat emocional, sinó també pràctic, ajudant-lo a mantenir-se enfocat i saludable.

Kiko Rivera recolzat al sofà de La Resistència mirant cap al costat vestit casualment
Kiko Rivera revela que Irene Rosales ha estat clau per superar els seus problemes | La Resistencia por Movistar Plus+

A més, Kiko ha esmentat com Irene ha estat clau per a la seva relació amb els fills. "Ha hagut d'arribar Irene perquè jo pugui gaudir dels meus fills, és la persona més important de la meva vida", va comentar.

Aquesta declaració subratlla com Irene ha facilitat un entorn familiar més estable i amorós per a Kiko i els seus fills.

La parella ha enfrontat nombrosos desafiaments al llarg dels anys. Kiko ha tingut problemes de salut que l'han portat a l'hospital diverses vegades.

"No em puc queixar després del gran revés de salut, no surto enlloc i estic centrat en la meva carrera", va confessar.

A més, Irene també ha estat una figura clau a la carrera de Kiko. "Considero que estic al millor moment, no només per mi, sinó per la gent que m'envolta", va afirmar.

Irene Rosales i Kiko Rivera en una premiere del Cirque du Soleil
Les paraules boniques de Kiko Rivera a la seva dona, Irene Rosales | GTRES

El DJ reconeix la influència positiva de la seva dona. Ha esmentat com Irene li ha donat suport en la seva carrera musical, ajudant-lo a trobar un equip de treball i una discogràfica que hi confia.

La parella també ha hagut de bregar amb la pressió mediàtica i els rumors sobre la seva relació. Tot i això, han aconseguit mantenir una relació sòlida i estable.

"Avui a la primera de canvi se separen per més que vegis per xarxes que són la parella perfecta", va confessar. Una reflexió en què subratlla la diferència entre la seva relació real i les aparences a les xarxes socials.

Kiko Rivera no dubta a atribuir gran part de la seva estabilitat emocional i professional a Irene Rosales. "La meva dona ha estat aixecant-me quan he necessitat aquesta ajuda", per això "és la persona que més estimo al món juntament amb els meus fills".

Aquest suport constant ha estat crucial per al seu benestar, que li ha permès superar desafiaments personals i professionals.

Irene no només ha estat un suport en els moments difícils, sinó que també ha estat una font d'inspiració i de motivació per a Kiko.

"És la meva salvadora, el que ha suportat la meva dona i el que ha aguantat amb mi… és una mica inaguantable, encara no entenc el perquè", va expressar.

Primer pla de Kiko Rivera somrient amb una boina a la premiere d''El corazón de Sergio Ramos'
Kiko Rivera reconeix que Irene Rosales és la seva salvadora | GTRES

La influència d'Irene a la vida de Kiko és evident en com ha canviat la seva perspectiva i les seves prioritats. "Quan algú t'estima tant que decideix ajudar-te", va dir Kiko.

Unes paraules amb què vol ressaltar com l'amor i el suport incondicional d'Irene han estat fonamentals per al seu creixement i la seva felicitat.

Amb aquestes declaracions, Kiko Rivera ha deixat clar que la relació amb Irene Rosales és un exemple d'amor i perseverança. A través d'alts i baixos, Irene ha estat un pilar indestructible a la vida de Kiko, ajudant-lo a superar desafiaments personals i professionals.

La veritat sobre Kiko Rivera i la seva relació amb Irene Rosales finalment veu la llum, mostrant la importància del suport incondicional i l'amor a la vida d'una persona.