Sara Carbonero y Kiki Morente en un muntatge fotogràfic

Sara Carbonero i Kiki Morente, enxampats junts després del seu primer estiu com a parella

Sara Carbonero i Kiki Morente estan cada vegada més units

Sara Carbonero s'acomiada d'un dels estius més especials de la seva vida. Després d'uns anys molt durs, la periodista gaudeix com mai d'una etapa de pau i tranquil·litat en la qual també ha trobat l'amor.

El seu divorci amb Iker Casillas va ser molt dur, però mantenen una bona relació pel bé dels seus fills, Martín i Lucas. D'aquesta forma, i tal com van anunciar en un primer moment, se'ls ha vist junts en moments importants com celebracions familiars.

Aquest va ser el cas de l'aniversari del futbolista, quan Sara i els nens es van reunir amb ell per seguir creant records feliços.

«Diuen que hi ha llocs on una es queda i llocs que es queden en una per sempre», era el missatge que Carbonero compartia amb els seus seguidors per acomiadar-se de les seves vacances.

I és que l'arribada de setembre, també implica un retorn a la feina, i Sara ja té diversos projectes pendents. A més, sembla que la seva relació amb Kiki Morente va vent en popa.

Les primeres imatges de Sara Carbonero amb Kiki Morente que confirmen la seva relació

La revista ¡Hola! portava en exclusiva les primeres i esperadíssimes instantànies de la parella. «Les imatges que confirmen la seva relació», assegurava la publicació.

I la veritat és que en elles es nota la complicitat i l'afecte que hi ha entre la parella. Una història que va néixer gràcies a un amic en comú i que va fer saltar les primeres espurnes entre els dos.

Sara i el germà d'Estrella Morente es van deixar veure molt encaramel·lats durant un dels seus concerts celebrat a Chipiona, i allà es van immortalitzar aquestes primeres imatges.

Sembla que les instantànies van ser preses durant un descans de l'actuació, quan Kiki aprofitava per acostar-se a la taula en la qual es trobava Sara.

Aquest breu trencament va ser suficient per veure'ls compartir somriures, mirades carícies, el que sembla ser una confirmació oficial.

Això sí, als paparazzis els haurà costat captar-les, ja que ells s'han cuidat molt durant tot l'estiu. De fet, Sara ha passat gran part del temps amb amigues com Raquel Perera a Zahara de los Atunes, encara que se suposa que ell es va escapar per veure-la.

Unes vacances de luxe

La periodista i l'exparella d'Alejandro Sanz han passat unes luxoses vacances allotjades en una discreta vila anomenada 'La Recoleta', situada en plena natura.

Una estada que té un preu que supera els 2.300 euros per dia, i que ascendiria fins als 16.500 euros setmanals.

No hi ha dubte que aquest estiu Carbonero s'ha mostrat més feliç i relaxada del que hem vist durant molt temps.

Tal com ella mateixa compartia amb els seus seguidors: «Tot a la vida és impermanència, res del que avui gaudeixes està assegurat per demà».

«Repetir això diàriament, tenir aquesta consciència, fa que puguis gaudir més el moment en què estàs, les decisions que hagis de prendre o la teva realitat, com sigui. Els moments difícils són part de la impermanència, no són per sempre. Comprendre la impermanència de tot el que ens envolta, ens allibera».

Aquesta és la filosofia de vida que sembla seguir i que l'ha ajudat a afrontar les dificultats que se li han anat presentant.

Fa uns dies, el germà d'Estrella Morente es mostrava molt sobrepassat amb tota l'atenció mediàtica que estava rebent. Després d'assegurar que ell i Sara s'estaven deixant portar, l'assetjament ha estat constant.

I és que fa només uns dies, l'organització d'un dels concerts de Kiki convidava a la premsa a abandonar el recinte. A més, la parella sortia per la porta de darrere i amb escassos minuts de diferència, frustrant així els plans dels paparazzis.