Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo compleix el seu major somni i no és gràcies a la reina Letícia

Carla Vigo ho aconseguirà molt aviat

Carla Vigo ha estat un temps desapareguda, però ara ha tornat fort i amb ganes. Ha tornat emocionada perquè sap que està a punt de poder complir un somni. Un somni que s'ha fet realitat gràcies a dues persones que hi han volgut confiar per dur a terme una feina que li agrada i l'apassiona.

De Carla Vigo poc se n'ha sabut últimament. Com ja se sap, no té relació amb la seva tia Letícia, per la qual cosa tampoc no li ha volgut demanar ajuda, però ha passat uns mesos molt difícils. No tenia cap ingrés ni tampoc feina. A més, en l'amor tampoc li va anar bé, ja que amb el seu xicot la relació es va acabar.

Durant aquest temps, Carla s'ha vist obligada a dormir a cases de diferents amigues que s'han compadit d'ella i li han mostrat la seva solidaritat. A més, com tampoc trobava una altra feina, fa poc va ser vista repartint propaganda a través de bústies i portals.

Segons informa El Economista, una font molt propera a ella ha explicat que «ho està passant molt malament, molt baixa d'ànim, i desesperada per trobar feina. La visita fa uns dies de la seva tia Henar va ser un recursiu, perquè no té contacte amb les seves tietes Letícia i Telma, ni amb les seves cosines. Se sent molt sola», ha assegurat la font anònima.

Però la seva sort ha canviat. Després d'haver provat fortuna al teatre amb l'ajuda de Rafael Amargo i que la seva obra estrella es cancel·lés minuts abans de la seva estrena, Carla torna a interpretar.

Carla Vigo, il·lusionada amb aquest nou projecte que li han proposat

Gràcies als Javis, Javier Ambrossi i Javier Calvo, Carla Vigo torna a la interpretació. Es ficarà a la pell d'un dels personatges de Vestidas de azul, basada en la novel·la amb el mateix nom de Valeria Vegas. Tractarà sobre la vida, les injustícies i els problemes a què es van veure sotmeses les persones transsexuals en el període de la transició espanyola.

Carla Vigo
Carla Vigo està encantada amb aquesta nova oportunitat | Europa Press

L'adaptació a la petita pantalla parlarà de la vida de sis protagonistes: Eva, Loren, Tamara, Josette, Nacha i Renée. Explicarà el difícil camí que han hagut de recórrer en una època en què la societat era molt intolerant i no tolerava res que se sortís del que era normatiu. Es parlarà d'exclusió social, de prostitució i de la lluita d'aquest col·lectiu que no va poder veure la llibertat fins passats uns anys. Carla Vigo no tindrà un paper fàcil, però els Javis hi han confiat per a aquesta tasca.

Carla Vigo serà la nova estrella impulsada pels Javis

Els Javis llançaran popularment la carrera de Carla Vigo, així com han fet amb altres actors com Brays Efe o Lola Rodríguez. La veritat és que cada producció dels Javis té molt bons resultats i audiències. Com ara Paquita Salas, La Veneno, Cardo o la pel·lícula La llamada.

Fotomuntatge de Carla Vigo i els Javis
Els Javis confien en Carla Vigo pel seu nou projecte | ESPAÑA Diario

No es coneixen més detalls d'aquesta nova producció, però la veritat és que remuntaran la carrera de Carla Vigo, que ho necessitava. Després de no trobar suport enlloc, a Carla se li ha tornat a obrir una porta que ja esperava tancada. La neboda de la reina Letícia podrà tornar a somriure després de veure el seu futur incert una mica més entabanat cap a millor.