Primer pla de Jordi González

El català Jordi González no amaga quant li pagava Telecinco: «Una barbaritat»

Jordi González ha estat una de les estrelles de Mediaset España

Jordi González no ha tingut cap problema a confessar la barbaritat de diners que li han pagat a Telecinco per presentar un dels formats de la cadena. No hi ha cap dubte que la seva etapa a Mediaset España va ser una de les millors per al presentador, laboralment parlant.

Fa uns quants mesos que no veiem aquest conegut periodista al capdavant de cap dels formats d'aquest grup audiovisual. Després de finalitzar la darrera edició de Secret Story el 2021, el locutor de ràdio va desaparèixer de les nostres vides sense una aparent explicació.

A principis d'aquest any, Jordi González va anunciar que deixava la televisió de manera temporal per fer un any sabàtic. Tot apunta que el comunicador i Telecinco no van aconseguir arribar a un acord en les seves condicions laborals.

Jordi González la va pifiar a 'Secret Story'
Jordi González va decidir prendre's un any sabàtic | Mediaset

Des d'aleshores, s'ha sabut poc de la seva carrera professional. A mitjans de juliol, el presentador va acudir com a convidat a El Circ, el programa que condueix Frank Blanco a 8tv. Per motiu de la celebració del 20è aniversari de Vitamina N, el projecte amb què es va donar a conèixer entre el públic català, Jordi es va asseure al costat del seu company de professió per explicar-li com estava vivint el seu any sabàtic.

«Moltes vegades ens hem trobat a casa que una aixeta està oberta i sortint aigua, però no t'adones que està sortint aigua fins que algú la tanca. Això és el que m'ha passat, m'han tancat l'aixeta», ha reflexionat aquell moment, just després que li preguntessin si tornarà al seu lloc de treball.

I, encara que va confessar que entre els seus plans no hi ha el tornar a posar-se al capdavant de cap reality, no va descartar que el seu retorn als platós estigui més a prop del que ens pensàvem. «Tornaré a treballar al gener si m'anima un projecte diferent del que he fet fins ara».

Ara, ha sortit a la llum l'astronòmica quantitat de diners que Jordi González es va arribar a embutxacar per presentar un dels programes més mítics de Mediaset.

Jordi González va guanyar una pasta

No hi ha cap dubte que, durant molts anys, Jordi González ha estat una de les estrelles indiscutibles de Telecinco. Gràcies al seu compromís i treball dins la petita pantalla, es va convertir en un dels professionals més ben cotitzats de la cadena.

I, encara que avui ja no gaudeix d'aquest privilegi, el 1997, aquest comunicador català va decidir deixar el seu lloc de treball a la televisió autonòmica catalana per començar el seu camí a l'empresa de Fuencarral. Aquell any, Jordi González es va convertir en el presentador del mític programa de Telecinco, Moros y cristianos, un format on barrejaven temes d'humor amb el món del cor.

Prime rpla del presentador Jordi González parlant
Jordi González ha guanyat molts diners a la petita pantalla | GTRES

Aleshores, el periodista va rebre una generosa oferta de treball molt difícil de rebutjar. I és que, la cadena li va oferir ni més ni menys que 600.000 euros a l'any per presentar aquest programa. Aquest va ser un dels principals motius que el van portar a traslladar-se a Madrid. Tot i que, en una entrevista recent a Catalunya Ràdio, Jordi González va posar d'exemple altres dels seus companys de professió per explicar la seva sortida de Barcelona.

Segons ell, Carles Francino, Àngles Barceló, Andreu Buenafuente o Santi Millán són persones que també es van mudar a la capital espanyola a la recerca d'un futur laboral millor.

Pla del presentador Jordi González parlant i gesticulant
Jordi González va prendre una important decisió en el seu moment | GTRES

No hi ha cap dubte que aquesta va ser la millor decisió que va poder prendre Jordi González. I és que, després de l'èxit que va collir amb Moros y Cristianos, Mediaset va tornar a confiar en ell per presentar altres formats com TNT,La casa de tu vida, Gran Hermano o La noria, entre molts altres.