Foto de Kiko Rivera.

Kiko Rivera, descol·locat: ella se sent afortunada després del divorci

Kiko Rivera no sap què està passant

Kiko Rivera s'ha quedat sense paraules al descobrir que una de les dones més importants de la seva vida se sent «molt afortunada» després de sortir a la llum el seu inesperat divorci.

L'any 2011, el marit d'Irene Rosales va acceptar el repte més dur de la vida. L'equip de Supervivientes va considerar que el DJ podria ser un bon fitxatge per fer participar aquell any. Tot i que finalment va haver d'abandonar, entre altres coses, pels seus problemes de gota, Kiko Rivera va tenir la sort de conèixer Jessica Bueno, una de les dones que més ha marcat la seva vida.

Foto de Jessica Bueno i Kiko Rivera
Jessica Bueno i Kiko Rivera tenen un fill junts | Europa Press

Fruit d'aquesta relació, només un any després de conèixer la model, l'artista va donar la benvinguda al primer fill, Francisco Rivera Bueno. I, tot i que tot apuntava que Kiko Rivera per fi havia aconseguit l'estabilitat que tant desitjava, l'any 2013 els mitjans de comunicació del cor van anunciar la seva ruptura.

Després de fer-se pública la notícia, va ser el fill de Pantoja qui va acudir a les seves xarxes socials per confirmar aquesta informació. «No estem junts. És una pena, però així han vingut les coses. Espero que ho entengueu i que els mitjans ens respectin», va escriure al compte de Twitter.

Afortunadament, tots dos van aconseguir refer les seves vides per separat. Mentre que la Miss Espanya va començar una nova relació sentimental amb l'exjugador de futbol, Jota Peleteiro, poc després de la seva separació, no va ser fins al 2016 que Kiko Rivera es va donar el 'sí, vull' amb Irene Rosales.

Jota Peleteiro i Jessica Bueno
La parella s'ha separat de manera definitiva | Instagram (@JESSICA_BUENO)

Avui dia, el DJ està passant per un dels millors moments de la seva vida. I, encara que continua recuperant-se de l'ictus, la veritat és que el seu matrimoni està en molt bon punt. Tot i que no es pot dir el mateix de Jessica Bueno. I és que, tot just fa uns dies, la premsa social es va fer ressò d'una inesperada notícia: la model i l'esportista han anunciat la seva separació, després de 7 anys de matrimoni i dos fills en comú.

Ara, Kiko Rivera s'ha quedat totalment descol·locat amb l'últim missatge que la mare del seu primer fill ha compartit a les xarxes socials.

Kiko Rivera no entén el missatge de la seva ex

Kiko Rivera s'ha quedat de pedra en veure l'últim missatge que ha compartit Jessica Bueno al compte d'Instagram. Després de fer-se públic el seu divorci amb Jota Peleteiro, la model ha publicat a les històries d'aquesta xarxa social un comunicat.

El que menys s'esperava l'artista era el positivisme amb què s'ha pronunciat la seva exparella. En comptes de parlar de la seva ruptura, la Miss ha decidit agrair tot el suport que ha rebut en aquest moment tan complicat.

Foto d'una història d'Instagram de Jessica Bueno
Jessica Bueno va agrair el suport rebut en aquests moments | Instagram (@JESSICA_BUENO)

«Tantes dones abraçant-me en la distància i que em reconforten tant. Tantes dones impulsant-me endavant. Em sento afortunada per cadascun dels missatges que he rebut. Gràcies de cor».

Per part seva, Jota Peleteiro ha decidit esborrar totes les fotos que tenia amb la model al seu compte d'Instagram. Aquest senzill gest només ha confirmat el que ja era un secret de domini públic. A més, també ha utilitzat les seves xarxes socials per explicar que, «després d'un període de reflexió», «dos mesos de separació física» i «per evitar mals entesos», tant ell com l'ex de Kiko Rivera han pres la dura decisió de «formalitzar el seu divorci de manera amistosa».

«Ens quedem amb els bons moments viscuts, desitjant mantenir una bona relació, sent la nostra prioritat la felicitat i el benestar dels nostres fills. Sol·licitem que la nostra intimitat sigui respectada en aquest moment tan sensible».