María Teresa Campos

María Teresa Campos rep una notícia judicial que acaba d'enfonsar-la

Nou revés a la vida de María Teresa Campos

Des de fa uns anys, María Teresa Campos es troba completament allunyada dels mitjans. Encara que és conscient que la seva família, les Campos, és una de les més reconegudes dins del món del cor.

A més, el fet que les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, segueixin estant al peu del canó amb les seves respectives feines a la televisió tampoc ajuda que la periodista deixi de ser perseguida per la premsa, ja que les dues germanes són dues de les col·laboradores estrelles de Sálvame.

Justament, ara, María Teresa Campos es troba al punt de mira perquè acaba de sortir a la llum una polèmica que involucra directament una de les seves filles. Sens dubte, un cop dur que la mateixa expresentadora no s'esperava rebre.

Primer pla de María Teresa Campos seriosa a l'interior d'un cotxe.
María Teresa Campos, de pedra després d'assabentar-se de la notícia. | Europa Press
 

María Teresa Campos, desolada després d'assabentar-se del problema jurídic de la seva filla

Si d'un tema s'ha parlat incansablement a tots els mitjans, ha estat sobre la trama 'Operación Deluxe', o més coneguda ara com a 'Operación Luna'. Una investigació policial que acusa de manera directa el programa de les tardes de Telecinco per un suposat delicte de «descobriment i revelació de secrets».

El principal sospitós d'aquest presumpte crim és un dels col·laboradors de Sálvame, Gustavo González. Pel que se sap fins ara, el paparazzi i Ángel Jesús Fernández de Hita, un policia jubilat i amic del periodista, haurien investigat i filtrat informació de manera il·legal a una gran quantitat de famosos amb el propòsit de fer apujar el caixet del format televisiu.

Tot i això, aquest cas encara està a l'espera de judici. Tanmateix, a hores d'ara, hi ha més novetats en l''Operación Luna' i que podria fer que es prorrogués sis mesos més.

I és que s'acaba de conèixer que la filla gran de María Teresa Campos, Terelu Campos, també està implicada en aquest assumpte, ja que el jutge que porta el cas l'ha imputat.

Així mateix ha publicat aquesta informació Coto Matamoros, germà de Kiko Matamoros, mitjançant una foto a Instagram. Com es pot observar a la imatge en qüestió, que és una captura d'un document del Jutjat d'Instrucció número 4 de Madrid, entre tots els noms que apareixen al llistat, hi figura el de la filla de la mítica periodista.

De manera que la presentadora de Sálvame seria un dels 140 personatges investigats pel cas 'Luna'. D'altra banda, també s'ha sabut que el jutge no ha «conclòs amb les seves indagacions» i desitja que la «instrucció s'acabi el juny del 2023». El seu objectiu seria esperar que surtin imputats altres cares conegudes del programa de Mediaset.

Sens dubte, això suposa un cop dur per María Teresa Campos, ja que hi hauria la possibilitat que la seva filla, si finalment resultés culpable d'aquest presumpte delicte, fos condemnada amb penes de presó.

Les víctimes de La Fábrica de la Tele

Per descomptat, entre els múltiples afectats que haurien estat, suposadament, espiats il·legalment, hi ha diverses cares conegudes de la crònica social. Kiko Rivera, José Fernando, Ivonne Reyes i Isabel Pantoja serien algunes d'aquestes celebritats que haurien estat espiades amb aquesta trama.

La veritat és que no només els presumptes implicats haurien filtrat informació de famosos de la televisió, sinó també d'altres personatges pertanyents a altres àmbits. Del món de l'esport es troben, entre altres, Jota Peleteiro i Miguel Torres.

Pel que fa al terreny de la interpretació, Àlex Casademunt, Álex González i Toni Acosta serien algunes de les tantes víctimes de l'anomenada 'Operación Luna'.