Imatge de Jorge Pérez

Un fill de Jorge Pérez, esquitxat per la polèmica: «Em sembla terrible»

Jorge Pérez, en evidència pel que ha fet amb un dels seus fills

Jorge Pérez ens tenia acostumats a la seva imatge d'home perfecte, marit enamorat i pare entregat a la seva família. Tot i això, tot s'ha esfondrat després de veure les imatges del seu flirteig amb Alba Carrillo. I encara més quan ha sortit a la llum que ha mentit sobre el que ha passat, una cosa que ha fet que rebés moltes crítiques.

Entre els atacs que ha rebut, ha destacat un que l'ha posat en dubte, a més, per allò que ha fet amb el seu fill petit. I és que va parlar per a la premsa tenint el nadó a coll, 'fent-lo servir' per mostrar-se com el pare abnegat de sempre. I això és el que li ha retret Paloma García-Pelayo a El Programa de AR.

Jorge Pérez i el seu comportament qüestionable

El guàrdia civil és al punt de mira i es troba rebent atacs per tot arreu. Primer, per haver 'jugat' amb Alba estant casat i sent pare de quatre fills. Segon, per haver 'mentit' dient que no hi va haver petó amb la model i que no es van veure després de la festa on van trobar.

S'ha demostrat que ha enganyat tothom per intentar salvar, en certa manera, la seva imatge. Per això, encara que ara ha optat pel silenci, no va dubtar a parlar públicament del que havia passat. Ho va fer entre intents de plors, demanant perdó a la seva dona i deixant clar que havia estat un error humà.

No obstant això, alguns han mirat més enllà i el critiquen per un altre motiu. Aquest seria el cas de Paloma García-Pelayo, que li ha retret que sortís a parlar amb la premsa amb el bebè. Ho ha fet després que Beatriz Cortázar intentés justificar que Pérez i la seva parella, Alicia Peña, han enganyat tothom per la família i els seus fills.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez ha vist que no li ha agradat gens que parlés amb els mitjans amb el bebè a coll. | Instagram: @jorgeperezdiez
 

Davant d'aquest comentari, la periodista ha afirmat: «Comentaré una cosa. Em sembla malament l'engany, però és terrible quan Jorge, l'endemà, surt a fer unes declaracions amb el bebè a coll. Aquí t'has equivocat al 100%».

Ana Rosa ha volgut treure ferro a l'assumpte dient que anava passejant pel carrer, però Cortázar ha matisat que ell sabia que tenia una guàrdia a la porta de casa seva. I Pelayo ha insistit: «Em sembla una conducta enganyosa i molt perjudicial».

Jorge Pérez, una imatge cada cop més injuriada

El col·laborador de Ya es mediodía sap que ha sortit a la llum que va veure Alba després de la festa, un fet que, després de negar-ho, l'ha deixat en evidència. Alhora que ha propiciat especulacions.

D'aquesta manera, Paloma ha manifestat: «S'ha sabut que no han dit la veritat, però és que, a més a més, la seva dona ara diu que ell la va informar de tot. Aleshores, si això és així, quin sentit té mentir així els companys? Tret que sigui per muntar una trama».

Primer pla de Paloma García-Pelayo amb cara de sorpresa.
Jorge Pérez ha vist com Paloma García-Pelayo deixava caure una teoria. | Telecinco
 

Davant d'aquesta insinuació, Quintana ha intervingut: «Què és el que voleu dir? Digueu-ho clarament». I Pepe del Real ha estat contundent: «Alicia, que exposa que es creu el seu marit i que nega que hi hagués petó quan se sap que sí, col·labora. I col·labora amb una finalitat, tenint en compte que comencen diversos realities de parelles a Mediaset».

«Llavors, no es postularan Pérez i la seva dona com a possibles concursants per rendibilitzar? Amb un escàndol com aquest s'apuja el preu que els han pogut oferir de primeres».

Cristina Tárrega ha donat suport a aquesta teoria: «Havien estat negociant amb un reality, però a Alicia no la veien i, amb això, la cosa canvia».

Jorge ha vist com Paloma reprenia l'assumpte dient: «Si la seva dona està informada de tot, per què ho neguen des del minut u amb plors inclosos?». A això ha afegit: «Això no té cap sentit. Si voleu continuar mentint i alimentant això, sou lliures de fer-ho».