Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal pren una decisió important per al futur del seu fill

Rafa Nadal es mudarà a una nova casa amb la seva dona l'any vinent

Rafa Nadal i Xisca Perelló han fet un pas més a l'hora de pensar en el futur de la família. La parella, que està molt feliç amb l'arribada del seu primer fill, ha presumit una vegada més del luxós estil de vida que es poden permetre.

La carrera com a tennista de Nadal li ha servit per aconseguir una bona fortuna, que ara pensa invertir en el benestar dels seus perquè no els falti de res. Just per això, han decidit prendre la decisió de traslladar-se a una nova i espectacular casa a Mallorca.

Una mansió en què fa dos anys i mig que treballen i que ja està gairebé acabada. A més, cal destacar que l'emplaçament on està situada és molt privilegiat, amb vistes al port de Manacor.

Foto de Rafa Nadal mig somrient en una roda de premsa.
Rafa Nadal confessa que ha estat molt dur el fet de separar-se del seu fill. | GTRES
 

Així, la parella podrà gaudir tant del nucli urbà com de la platja, que també tenen molt a prop. Com es pot observar a les imatges que s'han filtrat de l'habitatge, a la construcció no li falta cap detall, amb els exteriors gairebé acabats, al costat de les instal·lacions i equipaments.

D'aquesta manera, Rafa i Xisca podran estrenar la seva nova llar aquesta primavera que ve. Però, per això, continuen comptant amb un gran nombre de paletes, tècnics i instal·ladors que s'encarreguen de dissenyar la llar dels seus somnis.

A més, tot indica que el matrimoni tindrà veïns també força exclusius, ja que se sap que són nombrosos els habitatges unifamiliars que s'estan construint per la zona.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni està molt feliç després de l'arribada del seu fill. | Europa Press
 

Cal remarcar que aquesta zona també té un gran valor sentimental per a Rafa i no s'ha triat a l'atzar. I és que el tennista va créixer envoltat per aquest paisatge, a més que el seu avi va viure molt a prop d'on s'ha construït la nova casa.

Però, mentre es preparen per a aquesta nova vida, Nadal continua centrat en els seus nombrosos compromisos professionals.

Rafa Nadal estrena la nova casa on veurà créixer el seu fill

De fet, acaba d'acomiadar-se de Mèxic enmig de la seva gira llatinoamericana, i fins i tot feia saltar les alarmes sobre la seva possible retirada.

El tennista es mostrava encantat pel tracte rebut al país. «Hi ha tantes coses que uneixen Espanya i Mèxic que em sento com a casa i l'idioma, òbviament, ajuda», reconeixia.

«La gent m'ha tractat d'una manera espectacular i m'encanta la vida, les ganes de gaudir. Tant de bo tingui temps per explorar a fons aquest país», assenyalava.

Imatge de Rafa Nadal i Roger Federer plorant públicament durant l'últim partit
Rafa Nadal encara no pensa en la seva retirada del món del tennis. | Europa Press
 

«Vull gaudir al 100% de la meva estada aquí i del partit contra Ruud, perquè molt probablement serà l'última vegada que jugui a Mèxic», anunciava llavors, deixant tothom de pedra.

«Acapulco 2023 no figura en els meus plans i la temporada del 2024 em sembla molt llunyana», se sincerava. Una cosa que té molt de sentit ara que és pare de família, ja que vol estar el màxim de temps possible amb el seu petit.

Imatge de Rafa Nadal jugant a tennis.
Rafa Nadal vol continuar competint fins que el seu cos aguanti. | GTRES
 

Tot i això, Rafa promet continuar donant al cent per cent dins la pista, que indubtablement és la seva segona casa. «Per mi el més important ara mateix és poder arribar en plenes condicions físiques als tornejos importants», assegurava.

«Continuo gaudint del dia a dia i continuo tenint metes que m'il·lusionen a escala professional. Intentaré assolir-les fins que el cos o la ment diguin prou. De moment, això no ha passat, així que tinc ganes de seguir», afegia per a tranquil·litzar els seus seguidors.

«Soc feliç fent el que faig, m'encanta competir als grans escenaris i l'afecte de la gent m'impulsa a continuar», concloïa emocionat.