Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de César Arévalo al plató de 'Supervivientes'.

César Arévalo, l'exparella de Nuria Fergó que ara torna a la televisió

César Arévalo, al bell mig de la polèmica per una sèrie de fets

César Arévalo va saltar a la fama el 2006, quan es va alçar amb el títol de Míster Sevilla. A més, va quedar finalista a la gala de Míster Espanya que es va celebrar a Oropesa del Mar. Un reconeixement que l'ha portat força lluny.

I és que César Arévalo també va aconseguir el cor d'algú molt especial. Ens referim a la cantant Nuria Fergó, exconcursant de la primera edició del famós programa Operación Triunfo. El seu idil·li va durar uns mesos, encara que no van transcendir gaires detalls sobre la seva relació.

«Nosaltres no ens amaguem de res, ens veureu com qualsevol altra parella normal, encara que volem preservar una mica la nostra intimitat», va dir fa uns anys per a la revista ¡Hola!. «Tothom té una vida privada. Anem a poc a poc, ja veurem com ens va», explicava.

Foto de César Arévalo i Alejandro Nieto amb el xec del guanyador al plató de 'Supervivientes'.
César Arévalo ha fet carrera tant dins com fora de la televisió. | Instagram @cesararevalodelgado
 

«Jo l'acompanyo quan puc als concerts, ens veiem», deia. Tot i això, César Arévalo va tenir altres grans amors, com Marbelyz Zamora, professora de FAMA ¡a bailar!, amb qui va tenir un fill.

El 2013 tots dos van fer un altre pas a la televisió. César Arévalo i Marbelys es van dedicar a ser assessors de l'amor al programa Mujeres y Hombres y Viceversa. Tot i que, en aquell moment, van aclarir que no estaven junts, sí que van demostrar que tenien una molt bona relació.

César Arévalo i els seus presumptes negocis foscos

Tot i això, el model, després de les seves aventures per televisió, va voler fer un pas més important en la seva carrera professional. Així que es va llançar al món empresarial, una cosa que sembla que li va anar força bé. César Arévalo va ser l'encarregat de construir la xarxa de benzineres Easy Fuel.

Són en total 40 estacions de servei, de les quals 30 va comprar Repsol, BP o Cepsa. Tot un èxit per al model. Tant que el 2019 va arribar a facturar uns 30 milions d'euros.

A més d'aquestes benzineres, César Arévalo també ha fet les seves primeres passes al sector immobiliari i en altres negocis. I és que el sevillà va ser detingut per formar part d'una xarxa de narcotràfic que operava a Huelva. En una macrooperació realitzada el juny del 2022, es va saber que amb ell hi havia 32 detinguts més.

La policia l'ha batejat amb el nom 'Operación Colón'. Els membres d'aquesta xarxa podrien estar involucrats en una operació per introduir droga a Espanya des del Marroc, com ha publicat Europa Press.

César Arévalo podria haver tingut un paper molt important i destacable en aquesta banda. Segons publica El Confidencial, el sevillà podria haver subministrat la benzina necessària als presumptes narcos. Una tasca molt important per al transport i la mobilitat de la mercaderia.

De moment, són 32 els detinguts que estan a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 3 de La Palma del Condado. No obstant això, aquest no seria l'únic delicte que hauria comès César Arévalo.

L'ex de Nuria Fergó estaria implicat en una estafa després de vendre una participació mercantil d'una de les seves benzineres. A més, podria estar implicat en una apropiació indeguda d'aquestes mateixes benzineres.