David Cantero

David Cantero confirma la notícia de casa seva i ensenya totes les fotos

El presentador David Cantero sap que la seva llar és especial

David Cantero és un dels referents de l'equip d'Informativos Telecinco. S'ha convertit en una de les figures visibles i més reconegudes de la cadena, però no és el seu únic èxit, ni de bon tros.

Per exemple, també és un crack a les xarxes socials, on acumula més de 100.000 seguidors. A Instagram apareix sota el lema «Creació, periodisme i vida quotidiana» i la veritat és que apreciem que les publicacions que comparteix a les xarxes fan justícia al seu lema.

David és un apassionat de les motos, la guitarra, i l'art, però també ens ha deixat veure en alguna ocasió el lloc més especial de la seva vida: casa seva. Va amb compte amb la seva intimitat, però tampoc amaga la seva vida privada.

Una casa amb personalitat

El presentador viu a la localitat de Brunete, a escassos trenta quilòmetres de Madrid, ciutat on treballa. A l'interior de casa seva es pot apreciar modernitat amb tocs rústics, tot combinat a la perfecció.

Segons ell mateix ha deixat veure en alguna imatge, ell i la seva família tenen una llar molt especial, perquè la seva dona, Berta Caballero, és dissenyadora d'interiors. Així doncs, sembla que la parella ho ha tingut una mica més fàcil per modelar la casa al seu gust. La dona de David Cantero és tota una experta en la matèria i ha aconseguit crear llocs molt especials pensats per a tota la família.

David Cantero ha deixat clar que casa seva és el seu lloc especial

A David Cantero li apassiona la guitarra i el rock, per això hi té un espai dedicat a casa seva: ho considera un estudi de música en què també sembla que hi ha espai per a la lectura.

A més a més, una altra de les seves passions és la pintura, que també té un paper destacat a la seva vida. David estima allò que fa i reclama que «fa 30 anys que pinta i encara espera una galeria disposada a exposar».

De moment, s'ha de conformar a tenir-los a casa. Així és, el presentador té diversos dels seus quadres exposats a casa seva, cosa que dona a l'habitatge un toc d'allò més personal i de valor.

A la casa de David Cantero els estils rústics i moderns s'uneixen en habitacions amb un terra de fusta i prestatgeries encastades en blanc, per la qual cosa es crea un agradable espai. També compta amb una enorme xemeneia que aporta aquest toc especial.

Finalment, no només l'interior de la casa en destaca. Com que viuen als afores de Madrid, es pot suposar que la parella volia tranquil·litat, aspecte que ha de ser més fàcil d'aconseguir amb el fantàstic jardí amb què compten, amb barbacoa inclosa.

A través de les xarxes socials, David Cantero va mostrant, a poc a poc, més detalls i racons de casa seva, conscient que els seus seguidors ho volen saber tot sobre ell.