Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo, enfonsada en descobrir el que la família del seu xicot pensa d'ella

La jove seria una 'okupa' a casa dels seus sogres

Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia, ha presumit amb magnificència del seu xicot Álvaro. De fet, recentment tots dos protagonitzaven una controvertida entrevista a la revista Lecturas on oferien detalls sobre la seva història d'amor.

«Ens vam conèixer per una aplicació i al cap de dues setmanes vivíem junts. Va ser amor a primera vista», explicava Carla sobre la manera com va conèixer el seu xicot.

A més, la parelleta sembla que té molt clars els seus plans de futur. Així, manifestaven la intenció de casar-se, «però no per l'Església». «M'agradaria casar-me davant de l'Alhambra», confessava la neboda de la reina Letícia.

Carla Vigo
Carla Vigo ha parlat dels seus avantatges per tenir parentiu amb la Família Reial. | Europa Press

I també reconeixia el desig de «convertir-se en mare jove». No imminentment, «malgrat que si sorgeix no li faria res».

Mentre que, per la seva banda, Álvaro assegurava que va ser ell qui feia «el primer pas per parlar, em va semblar molt bona noia. Em va agradar la seva cara, em va cridar l'atenció la mirada. No sabia qui era».

«Em va demanar l'Instagram i em va preguntar que per què tenia tants seguidors, i jo pensant: "A veure com li explico això sense que al·lucini". Li vaig dir que el busqués a Internet», afegia Carla.

La filla d'Érika Ortiz tindria moltes ganes de presentar el seu xicot a la reina, malgrat que de moment no ha tingut oportunitat. Però, malauradament per a Carla, sembla que no tot és harmonia i felicitat, ja que els seus sogres començarien a estar una mica cansats de la seva presència.

Carla Vigo, acusada de viure d'okupa a casa dels seus sogres

Així ho hauria revelat una font propera a la família. I és que la jove i el seu xicot decidien anar-se'n a viure junts ben aviat.

Primer, a l'habitació que la neboda de la reina tenia llogada a un pis de Madrid. Malgrat que poc després passaven a mudar-se a casa d'Álvaro, on actualment conviuen amb els pares d'ell.

La parella estaria intentant estalviar, però de moment no es poden permetre llogar un pis junts. Una situació que començaria a incomodar en certa manera els sogres de Carla, que la rebien amb els braços oberts quan era una situació temporal.

Carla Vigo i el seu xicot
Carla Vigo està molt enamorada del seu xicot Álvaro | Catalunya Diari

Tot i això, i en haver-se allargat en el temps, sembla que estan desitjant que la parelleta s'independitzi. «Això no té res a veure que la neboda de Letícia Ortiz els caigui malament», asseguren. Tot al contrari.

El problema seria que ni Álvaro ni la seva nora aporten diners al pressupost familiar i ni tan sols ajuden en les feines de la casa. «No fa absolutament res a casa. Actua com si visqués en un hotel, on li renten la roba, li fan el menjar i li netegen l'habitació», apunten sobre el comportament de Vigo.

«Va molt a la seva bola i no pensa en les coses típiques que has de fer quan es conviu sota un mateix sostre i més si és a casa aliena. Coses com els horaris o les maneres de fer determinades coses. I això incomoda perquè no és a casa seva».

El que els pares d'Álvaro no entenen és que la noia no s'esforci a aportar, malgrat que sigui buscant feina.

«Ella no ingressa gaire i el que aconsegueix ho gasta a les classes d'Interpretació. La seva economia és molt deficient, però la veritat és que no treballa en res que no sigui dins del seu àmbit».

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
El comportament de Carla comença a molestar els seus sogres | GTRES

I més tenint en compte que Carla sembla haver agafat el gust d'això de concedir exclusives per les quals es pot embutxacar fins a 6.000 euros.

Uns diners que li durarien més aviat poc. Tant és així, que la família d'Álvaro li hauria comprat productes d'higiene o fins i tot roba perquè el seu noi tampoc no guanya gaire.

«Ara li ha donat per les entrevistes, que li generen diners ràpids i gairebé sense complicacions perquè mentre no expliqui res de la Família Reial amb prou feines té conseqüències. Com a molt una renyina de la seva àvia o una trucada de la seva tieta», acusen la noia.