Toñi Moreno.

Toñi Moreno marxa de casa i confessa el que està patint

Toñi Moreno ha pres una decisió important

Toñi Moreno, la presentadora més estimada de Telecinco, ha pres una decisió important: prendre unes vacances merescudes. Ha deixat casa seva per traslladar-se a Huelva, però el viatge no està sortint com ella pensava en un primer moment. Necessitava descansar i quan ha parat ha patit un problema de salut que li està complicant la Setmana Santa.

Toñi Moreno, tan sincera com de costum, ha compartit el que li està passant amb els seus seguidors d'Instagram. «Molts m'entendreu: ha estat parar i donar-me un atac de lumbàlgia», ha explicat fent gala del sentit de l'humor que el caracteritza. Està patint les conseqüències de la seva atrafegada vida laboral, però no trigarà a recompondre's per tornar al peu del canó.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno triomfa dins i fora de Telecinco | TELECINCO

Toñi va decidir ser mare soltera, així que s'ha de fer responsable ella sola de la seva filla Lola, una nena que ha conquerit les xarxes socials. La presentadora vol ser honesta, per això ha comentat que la relació amb la seva primogènita no va ser «amor a primera vista». Va haver d'adaptar-s'hi, però a poc a poc han anat formant equip i actualment són inseparables.

Toñi té molta feina, és una gran professional i les cadenes de televisió no paren de fer-li ofertes prou suculentes. Però l'andalusa també vol passar temps amb la família i amics, per això ha marxat uns dies a Huelva. Sap que pot atendre els seus compromisos professionals perquè està ben envoltada i sempre que pot enviar un emotiu missatge als seus éssers estimats.

Moreno va aterrar a Telecinco per complir amb un repte força delicat: substituir María Teresa Campos els caps de setmana. La mare de Terelu presentava un programa que Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset España, va decidir eliminar. La presentadora va agafar les regnes de la situació i va convertir Viva la Vida, el nou espai, en el producte més reeixit de la cadena.

Toñi Moreno explica la veritat: «No vaig estar mai sola»

Toñi està criant la seva filla Lola sense ajuda de cap parella sentimental, però vol deixar clar que sempre s'ha sentit acompanyada. «No vaig estar mai sola, la meva família de sang hi va ser, però no em puc oblidar dels que no em van deixar anar de la mà». Se sent afortunada perquè la seva nena és la nena més feliç del món i tot és gràcies a la seva valentia.

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno està passant les vacances de Setmana Santa a Huelva | Europa Press

Moreno gaudeix d'una connexió especial amb els seus seguidors, per això comparteix amb ells moltes coses que li passen. Com no podia ser d'una altra manera, ha explicat que només arribar a Huelva per gaudir de la Setmana Santa ha patit una lumbàlgia. Aquest problema de salut no us ha impedit gaudir de les vostres merescudes vacances.

La presentadora porta molt de temps treballant als mitjans de comunicació i s'ha convertit en una cara força popular. Sap que la millor manera d'evitar els escàndols és explicar la veritat, per això mai no amaga res. No se sent còmoda parlant de la seva vida privada, però ha aclarit certs aspectes per evitar especulacions.

▶️ Paz Padilla huye de la prensa tras su guerra con Telecinco

Toñi Moreno revela el gran misteri

Toñi va revelar quines persones estan al seu costat sense ser de la seva sang, aquell grup que mai no li ha deixat anar la mà. «La padrina de Lola, la meva millor amiga Fabiana Suárez, el padrí Juan Carlos D'Vargas i el seu marit Tito Federico Cuenca. Són aquesta família que tries i que acompanyen quan et veus sola», va declarar durant una de les entrevistes.

L'andalusa és una de les cares més amables de Telecinco i els seus responsables hi confien perquè saben que té molt de talent. El millor de tot és que connecta amb el públic com ningú, ja que sempre ha mostrat la seva veritable cara. Necessitava marxar de casa per desconnectar de la pressió mediàtica, però no trigarà a tornar amb noves energies.