Muntatge Lourdes Montes i Fran Rivera

Lourdes Montes, dona de Fran Rivera, assumeix que la relació ha acabat

Lourdes Montes sap el que està passant a la seva família

Lourdes Montes, advocada i dissenyadora, és un dels personatges més emblemàtics de la crònica social. Està casada amb el torero Francisco Rivera, que ha donat per acabada la seva relació més especial, la que manté amb el seu germà Kiko. Segons publica el programa Socialité, el fill de Carmen Ordóñez no vol saber res del DJ perquè se sent decebut.

Lourdes Montes podria haver guanyat molts diners a la premsa del cor, però s'ha limitat a estar centrada en la seva trajectòria professional. La seva actitud ha estat aplaudida per tots els periodistes i ha guanyat el cor del públic perquè és una dona senzilla i prudent. Sap què està passant a la seva família, però és probable que guardi silenci per no alimentar l'escàndol.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Lourdes Montes coneix la relació dels germans Rivera | Europa Press

Lourdes gaudeix d'un vincle de plena confiança amb el seu marit Fran, per això és conscient que el torero està molest amb Kiko Rivera. El periodista Pablo González, popularment conegut com 'el Calvo', ha parlat a Socialité sobre aquest tema tan espinós. Seguint la seva informació, el fill d'Isabel Pantoja va prometre una sèrie de coses que no ha complert únicament per generar contingut a la premsa rosa.

Lourdes va començar a sortir amb Francisco el 2011 i només dos anys després van passar per l'altar per formalitzar la seva relació. La dissenyadora forma part de la família Rivera i té dades que podrien interessar molt la premsa, però mai no farà públic res compromès. Aquesta postura ha fet que cap periodista s'atreveixi a rebuscar en el seu passat ni a parlar-ne malament als platós de televisió.

Lourdes Montes coneix la traïció

Lourdes, tenint en compte la informació emesa a Telecinco, ja ha assumit que Francisco no vol tenir contacte amb el seu germà. El torero es va apropar a Kiko Rivera quan aquest es va distanciar d'Isabel Pantoja i va fer una sèrie de promeses que no ha complert. El DJ podria haver-se aprofitat de Fran per generar contingut i continuar sent notícia a la premsa del cor.

Fran Rivera en un photocall
Lourdes Montes sap el que pensa el seu marit Francisco | GTRES

Montes prefereix no pronunciar-s'hi, però la notícia que ha donat Pablo González a Socialité és força contundent. «Podríem estar parlant d´una relació trencada», explica el periodista després d´haver parlat amb fonts solvents. El més greu de tot és que, segons 'el Calvo', Kiko hauria facilitat informació de Francisco a canvi de diners o altres interessos.

Pablo és periodista i fa molt de temps que treballa a Sevilla, ciutat on resideix el fill d'Isabel Pantoja. Té autoritat per assenyalar el DJ i no ha dubtat l'hora d'acusar-lo de ser qui filtra de la família. «Francisco s'ha sentit utilitzat, ha deixat de confiar en Kiko perquè ha filtrat informació del que passava dins de la seva casa».

Lourdes Montes, sorprès: «La ruptura final»

Lourdes és conscient que el seu marit és un home prudent que no vol cridar l'atenció, per això ella també és tan discreta. Francisco, fill de la gran Carmen Ordóñez, es podria haver aprofitat dels seus cognoms, però ha preferit centrar-se en la seva professió. Ha intentat estar a prop de Kiko i ajudar-lo en tot el necessari, encara que s'hauria adonat que no s'ho mereix.

«Francisco Rivera ha obert els ulls, Kiko tot ho fa per rendibilitzar i això podria ser la ruptura final», explica 'el Calvo'. Una reportera de Socialité ha localitzat el marit d'Irene Rosales i li ha preguntat sobre aquest tema, però n'ha fet cas omís. Aquesta actitud ha fet saltar totes les alarmes, ja que el més normal hauria estat haver-ho desmentit a l'instant.

▶️ Julián Muñoz asume un riesgo elevado de morir

Montes, mentre s'aclareix la polèmica, està gaudint de la Setmana Santa i el seu vincle amb la premsa continua sent fantàstic. L'han fotografiat més d'una vegada i ella sempre ha posat de forma amable. Respon a les preguntes dels periodistes, tot i que mai no facilita informació compromesa per no tenir problemes.