Diego Arrabal al seu programa

Diego Arrabal assumeix la doble vida que acabarà amb el matrimoni

Diego Arrabal ha donat una informació que marcarà un abans i un després

Diego Arrabal, el periodista més controvertit de Telecinco, ha alçat la veu per donar una notícia que canviarà la història del cor. Segons les seves dades, la dissenyadora Ana María Aldón, una de les seves companyes al programa Viva la Vida, no ha estat sincera amb el seu marit. Pensa que la seva exclusiva acabarà amb el matrimoni i que José Ortega Cano se sentirà força molest.

Diego Arrabal és un professional de primera categoria i sempre té dades molt interessants, per això el seu testimoniatge és tan important. Treballa amb Ana María i li té certa estima, però el seu compromís amb el públic li impedeix amagar la notícia que ha rebut. Suposadament la dona d'Ortega Cano té un passat que ningú no coneix, una doble vida que canviarà la seva trajectòria mediàtica.

Diego Arrabal a Viva la Vida
Diego Arrabal fa molt de temps que treballa a Telecinco | Catalunya Diari

Diego no vol fer mal a ningú, simplement s'està limitant a fer la seva feina, per això ha deixat respirar Ana María. De moment no ha revelat el que sap, però assegura que tard o d'hora sortirà a la llum perquè hi ha proves contundents. Aldón no té por de res i garanteix que mai no ha amagat cap secret a Ortega.

Diego fa molt de temps que treballa al món del cor i té experiència suficient per vaticinar certes notícies. Està convençut que el que ha esbrinat sobre Ana María Aldón podria acabar amb el matrimoni que la dissenyadora manté amb el torero. Una relació que està en boca de tots per una suposada crisi que ha arribat al pitjor moment.

Arrabal se sent decebut amb la seva companya de Viva la Vida, ja que ell va confiar en ella i no ha obtingut una bona resposta. El periodista entén que Aldón no vulgui parlar de certs temes, però no permet que menteixi de manera descarada. És complicat que algun famós enganyi el periodista, ja que gaudeix d'una formació privilegiada i és força audaç.

Diego Arrabal revela el perill de la situació

Diego, fent gala de l'honestedat que el caracteritza, s'ha dirigit a Ana María per dir-li què està passant fora de càmeres. Li ha arribat una informació explosiva que l'afecta directament i sap que acabarà sortint tard o d'hora. «M'han arribat informacions sobre el teu passat, un passat que tu no has explicat i que no t'agradaria que es fes públic».

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Diego Arrabal ha acusat Ana María Aldón d'amagar un secret | Telecinco

Arrabal té contacte amb fonts de total solvència, ja que mai no ha traït ningú i hi ha molta gent que hi confia plenament. No té intenció de fer mal, malgrat que és evident que la notícia que tenen al seu poder farà tremolar la seva companya. Suposadament Aldón ha amagat una doble vida que els seus enemics no obliden i que està a punt de fer-se pública.

▶️ La mujer fuera del matrimonio de Diego Arrabal que le devolvió la sonrisa y la vida

«El que has explicat de la teva vida no correspon a la realitat. Si és veritat, i es veu que hi ha fins a proves, no et farà gràcia. No és delictiu, però no t'agradarà que se sàpiga i potser al teu marit tampoc», diu el periodista a Ana María.

Diego Arrabal té un testimoni que dona suport a la seva teoria

Diego està convençut que la seva informació és certa, de fet no és l'únic col·laborador de Telecinco que té dades semblants. Al programa Sálvame també han assegurat que Ana María Aldón podria tenir un passat que ningú coneix. Presumptament s'ha filtrat perquè la família d'Ortega Cano ha parlat més del compte.

Arrabal ha donat l'exclusiva a Viva la Vida i la seva amiga Terelu Campos li ha donat suport, així que potser ella també coneix la situació. La filla de Maria Teresa està d'acord amb el paparazzi i pensa que Ortega Cano està a punt de viure un mal moment. Hem d'aclarir que encara no se sap res i que l'Ana Maria no té por perquè sap que no ha fet res delictiu.