Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell

Carla Vigo, neboda de Letícia, ja no calla: «És una merd* de persona»

Carla Vigo va carregar durament contra José Antonio Avilés a 'Sobreviviré'

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, ha carregat durament contra el col·laborador de Telecinco, José Antonio Avilés. Tot va succeir quan la jove va ser convidada la setmana passada al programa 'Sobreviviré', de Mitele Plus.

Malgrat la seva timidesa, Carla Vigo va revelar algunes curiositats de la seva vida més íntima. Alhora, va treure el seu caràcter més fort quan Nagore Robles li va preguntar pel sempre polèmic tertulià José Antonio Avilés.

I és que Carla, de 20 anys i filla d'Érika Ortiz i Antonio Vigo, no va escatimar en detalls per explicar com n'és de «mala persona» el cordovès.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les seves paraules van tenir lloc quan la presentadora li va qüestionar que, com vol ser actriu, a quin famós li agradaria interpretar. Després de la pregunta, Carla va contestar que Emma Watson. Però, quan va haver de respondre a «quin personatge no seria ni de conya», va ser molt clara.

«José Antonio Avilés perquè és molt mala persona», ha sentenciat la neboda de la reina Letícia davant la sorpresa de la conductora del programa.

Carla Vigo revela la seva indignació amb José Antonio Avilés

Amb tot, Carla no va tenir més remei que revelar el motiu pel qual estava tan indignada amb el col·laborador de 'Viva la vida'.

«És molt mala persona. Em va enganyar amb una entrevista que no havia d'haver tret perquè jo no vaig donar permís. No sé en quin mitjà la va treure, però vaig demanar que no la tragués i ho va fer», sentenciava la Carla.

Davant aquestes paraules, Nagore Robles no es va quedar callada i va aportar una mica més d'informació del qual hi havia passat.

«Em diuen que tu vas fer una entrevista per a una revista i aquesta va tenir molt bona fe perquè ella va dir que per favor no la traguessin. I és que s'havia penedit i no la va treure, però no va comptar amb què José Antonio Avilés la tragués».

«Sí que és mala personeta, t'has passat una mica. A més, tu li vas dir que volies ser actriu i ell et va dir que t'ajudaria, ho va fer?», li preguntava Nagore.

«No», va respondre la jove, que no li va donar gens d'importància al qual ell pogués dir després de les seves paraules: «I si ho veu, tant me fa que ho vegis...».

Carla, cada vegada més contrariada, li va enviar un missatge així de directe. «Que deixi de ser tan mala persona i comportar-se com una merda de persona, per favor, no cal ser com ell». A això Nagore va afegir que «no crec que ningú vulgui».

La neboda de la reina Letícia no li perdona després del que li va fer. Fins i tot va arribar a dir que si li hagués vist, «li hauria colpejat. És un home que m'ha tocat molt els nassos».

Carla Vigo confessa que va perdre «aviat» la seva virginitat

En un altre ordre de coses, la neboda dels reis Felip VI i Letícia no només va parlar d'aquest assumpte tan polèmic. També, es va enfrontar a les preguntes més personals que li va plantejar la conductora de 'Sobreviviré'.

En ple programa, Carla va revelar que va perdre la virginitat «aviat», encara que no va donar molts més detalls sobre l'edat exacta.

Així mateix, també va parlar de la seva parella Álvaro, amb el qual està des de fa dos mesos. En concret, parlem del noi amb qui va ser gravada a la festa d'aniversari d'un amic i va ser viral pel pujat de to de la dansa que van protagonitzar.

I com no podia ser d'altra manera, la jove va explicar algunes vivències on va quedar demostrat que s'aprofiten d'ella per ser neboda de la reina d'Espanya. A més, ha assegurat que ha fet molts treballs sense cobrar o li han enganyat per treure-li algun benefici que altre.