Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo

Carla Vigo parla de la mort de la seva mare, la germana de la reina Letícia: «Molt pocs»

Carla Vigo s'obre en canal per recordar la seva difunta mare, Érika Ortiz

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, sempre ofereix grans titulars sobre els membres de la seva família. Una família, però, que es va quedar òrfena d'Érika Ortiz, la germana de la reina d'Espanya, en morir fa gairebé 15 anys el matí del 7 de febrer del 2007. Aquell dia, el cos de només 31 anys era trobat sense vida al seu pis de Vicálvaro, un barri de Madrid.

Imatge d'Érika Ortiz, la germana morta de la reina Letícia i mare de Carla Vigo
Érika Ortiz, germana de la reina Letícia, morta amb 31 anys | EP

Arran de la mort de la seva germana, la reina Letícia va quedar-se trencada de dolor. Llavors, a partir de la seva pèrdua, el focus mediàtic va girar cap a la seva filla, Carla Vigo, que es quedava òrfena amb només 6 anys.

No obstant això, són poques les oportunitats en què s'han pronunciat els membres del seu entorn i quan han hagut de fer-ho, ha sigut sense gran ostentació.

Carla Vigo guarda «molt poquets records» de la seva mare Érika Ortiz

El cas és que aquest dimecres, Carla Vigo, la filla d'Érika, va parlar sobre aquest delicat tema a través de les seves 'stories' d'Instagram. D'aquesta manera, la jove deixava opció als seus més de 29.000 seguidors a preguntar-li qualsevol mena de dubte sobre la seva vida més personal.

Muntatge fotogràfic d'Érika Ortiz, Letícia Ortiz i Jaime Peñafiel
Érika Ortiz, a l'esquerra, va morir a la seva casa de Vicálvaro l'any 2007 | GTRES

Per això, hi va haver preguntes sobre la família reial, la seva feina, la seva parella o com va viure la pèrdua de la seva mare. Per Carla, Érika és una de les persones més valuoses de la seva vida, encara que reconeix que guarda «molt poquets» records d'ella «desgraciadament».

Les tres fases que va viure Carla Vigo després de la mort de la seva mare

«Espero que això serveixi d'alguna cosa, sincerament no se supera i menys de la manera que em va passar a mi, aprens a viure amb això i triga molt», s'expressava Carla. En concret, es referia a les tres etapes per les quals passa un ésser humà quan pateix una mort tan dolorosa.

«Primer és la negació, penses que és una broma, i la segona, acceptació, la més dura perquè et dona un cop de realitat i no la veuràs més. I tercer, aprendràs a viure-hi, és la més fàcil. Crec que depenent de la relació que tinguis amb aquesta persona la superes o no», explicava a les seves xarxes.

Tanmateix, no és la primera ocasió que la neboda de la reina Letícia recorda la seva mare. I és que el 10 de setembre, amb motiu del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi, la jove llançava diversos 'posts' per mostrar el seu suport a aquesta causa.

Érika Ortiz, sempre en el record per a Carla Vigo

«La meva mare no és una xifra. Era la meva mare», deia Carla. A més, el 2019, amb motiu de l'aniversari de la seva mort, Vigo li escrivia una carta emotiva carregada de polèmica per les suposades indirectes a la Casa Reial.

Imatge de Carla Vigo menjant un snack
Carla Vigo recorda cada dia a la seva mare, Érika Ortiz | GTRES

«A vegades penso què et van fer, jo sé que no eres tu i que si hauria estat per tu, no hauries canviat res. El fet és que va canviar i jo penso en tu cada dia i, encara que de vegades plori, penso en tu d'una manera alegre. Penso en els nostres viatges, en els nostres moments juntes», sentenciava Carla.

«Va ser breu, sí, però també va ser intens i ens van passar més coses en sis anys que a algú en tota una vida. Avui és un dia trist per a mi i jo sé que no t'agrada veure'm trist i jo no ho estaria, però a vegades passa. Els humans som així, t'estimo», deia la punyent carta.