Captura de Carla Vigo plorant.

Carla Vigo, neboda de Letícia, trencada en recordar la seva mare 16 anys després

La neboda de la reina sempre la té molt present

Carla Vigo guarda molt bons records de la seva mare. I és que, malauradament, Érika Ortiz moria fa 16 anys. I encara que l'actriu era molt petita quan va perdre la seva mare, segueix tenint-la molt present fins al punt d'arribar a trencar-se a l'hora de recordar-la.

La mort de la germana de Letícia va ser inesperada, que va caure com un gerro d'aigua freda entre els seus familiars. Per això, Carla, amb prou feines, tenia 6 anys quan va presenciar el seu enterrament. Tanmateix, mai va pensar que la trobaria tant a faltar a mesura que passés el temps.

Carla Vigo creia que tindria el suport de la seva família materna, però va topar-se amb el fet que li van tancar totes les portes. De fet, tot just hi ha tracte entre ells i és com si no existís. Així doncs, durant tots aquests anys ha viscut amb el pare Antonio, que s'havia separat de la seva mare abans que perdés la vida.

Fa uns mesos, l'artista va haver de sortir al pas d'un comentari una mica desafortunat que li van fer a les xarxes socials. En concret, un dels seus seguidors va assegurar que estava mancada d'afecte per la ràpida pèrdua de la seva mare. Davant d'això, ella no es va mossegar la llengua i li va donar la rèplica.

«La gent diu una cosa així com que la meva mare no em va donar amor i que tracto malament la gent que estimo», apuntava molesta. Va continuar dient que «quin amor em donarà si vaig viure cinc anys i quatre mesos». Segons la seva opinió, durant el temps que van coincidir la va tractar el millor possible.

Carla Vigo
Carla Vigo va perdre la seva progenitora fa 16 anys | Europa Press

Explica que «el que va poder, m'ho va donar el millor que va saber i superbé, així que no parlis de temes així», va respondre amb llàgrimes als ulls. Carla Vigo s'ha sentit moltes vegades sola, i és aquí quan s'ha adonat del gran buit que tenia.

Des d'una edat primerenca ha intentat guanyar-se la vida amb el que més li agrada, que és la interpretació. També és tota una referència a les xarxes socials, on compta amb gairebé 30.000 seguidors a Instagram.

Ara mateix es troba molt centrada en la seva feina. S'ha format per ser actriu i de moment ja li han arribat les primeres oportunitats de la mà de Rafael Amargo, ja que va participar en l'obra de teatre 'Yerma', on va rebre molt bones crítiques.

També ha fet els primers passos al món del cinema de la mà de Fran Antón, que va comptar amb ella per intervenir en el seu curtmetratge 'Cambio de giro'. I encara que no ho tindrà gens senzill per fer-se un lloc en aquest sector, ella s'entesta a continuar treballant.

Per aquest motiu, Carla Vigo demana més oportunitats i de moment només ha aconseguit guanyar-se la confiança d'Amargo. I és que, el ballarí sempre té una bona paraula per a ella i quan sorgeix l'oportunitat li ofereix algun paper.

Carla Vigo va deixar-ho amb el seu xicot

D'altra banda, Carla Vigo no sembla tenir gaire sort al terreny sentimental. El mes d'octubre passat trencava la relació amb el seu xicot Álvaro, de qui sempre es declarava molt enamorada.

Van viure el seu romanç amb molta intensitat, ja que només conèixer-se ella se'n va anar a viure a casa dels pares del jove. Tanmateix, durant aquest temps es va dir que la família del noi estava farta de l'actriu, que no aportava res a l'economia domèstica. I tampoc feia res per aconseguir una feina, li van recriminar.

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
La reina no s'ha preocupat mai per Carla Vigo | GTRES

Així mateix, la relació amb la seva tieta Letícia tampoc és gaire millor. Quan Carla és preguntada per la Família Reial intenta esquivar tota mena de qüestions tan bé com pot, ja que té prohibit parlar-ne. De fet, la jove no té cap tipus de tracte amb les seves cosines, i els reis prefereixen que se'n mantingui lluny.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp