Fotomuntatge de Belén Esteban i Marta Riesco

Belén Esteban aixafa Marta Riesco: la decisió que acaben de prendre

Belén Esteban sap que el seu cap s'ha mostrat implacable

Belén Esteban està al punt de mira després de l'últim escàndol protagonitzat per Marta Riesco. La reportera està de baixa després d'haver patit una nova crisi nerviosa.

Riesco no dubtava a enfrontar-se en ple directe amb Cristina Porta, la reportera enviada per 'Sálvame'. «A veure què opina d'això Borja Prado, perquè és assetjament», arribava a insinuar davant de les càmeres. Un comportament que li ha portat serioses conseqüències, ja que aconseguia emprenyar el president de Mediaset, Borja Prado.

Just per això, prenia la decisió de castigar-la i la va deixar sense els reportatges que tant li agraden. Així, a partir d'ara, Riesco es quedarà confinada a la redacció. A més a més, sembla que el càstig de Prado va més enllà i ha instaurat una nova norma que cap programa no podrà desobeir a partir d'ara.

El president ha decidit que ningú parli del tema ni nomeni Marta. «Com si no hagués passat res», hauria ordenat. Des de l'entorn de la xicota d'Antonio David estan molt preocupats, ja que «es va jugar el seu lloc amb tot el que va fer». Finalment, la deixaran a les oficines de la productora fins que passi un temps i es calmin els ànims.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego com a directora del programa.
Belén Esteban no permet que ningú l'amenaci. | Mediaset

Això sense comptar que Riesco també decidia atacar una de les intocables de Telecinco, ni més ni menys que Belén Esteban. Sembla que està generat un gran enrenou als passadissos de la cadena, sobretot després d'haver amenaçat de manera directa la col·laboradora. «Ja explicaré la classe de persona que és Belén Esteban i el que fa a la sortida de la feina. No tinc por de res», explotava a les xarxes socials.

Belén Esteban continua sent una de les grans estrelles de Telecinco

De fet, la reportera exigeix el mateix tracte que reben personatges com Belén, a qui espera no tornar a veure en un plató de televisió.

«Estem ensenyant els nostres petits i adolescents a no rendir-se contra el 'bullying'. A denunciar els abusadors, a dir-ho als seus familiars. Als directors. A no silenciar-se. I ara és just el que jo faig. Denunciar-ho públicament i demanar al president de la meva feina que faci alguna cosa mentre m'increpen. Però el que se'm fa l'endemà és apartar-me de les meves funcions, no els abusadors. Aquest és l'exemple real d'allò que passa quan intentem que es faci justícia», es lamentava Riesco a les seves xarxes socials.

Imatge de Marta Riesco plorant després del seu conflicte amb Cristina Porta
Marta Riesco està travessant un moment molt dur. | @marta.riesco | Instagram

Tanmateix, queda clar que Marta Riesco torna a travessar un moment molt complicat després d'haver estat apartada a un segon pla. Això no li fa gens de gràcia i li provocava una crisi nerviosa.

«Estic amb un atac d'ansietat nou brutal», reconeixia entre llàgrimes. «Els mateixos que em van assetjar laboralment fins a portar-me a tractament psiquiàtric van tornar a fer que em posés dolenta. Increpant-me, rient-se de mi, provocant-me i fent-me la vida impossible com ja ho van fer. Ho denuncio públicament, encara que tingui conseqüències, perquè crec que la gent ha de saber el que estic vivint i com ha estat de complicat aquest any per a mi», explicava sense censura.

Per últim, deixava molt clar que «culpo La Fábrica de la Tele de qualsevol cosa que em pugui passar». Una amenaça que, per sort, no acabava de dur a terme. «Em sento superafortunada per la gent que tinc al meu voltant. Si no arriba a ser ahir per la meva parella... En fi, no sé què hauria passat, us ho dic sincerament, si no arriba a ser per la meva parella, no sé què hauria passat amb mi ahir», concloïa dolguda.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp