Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja ja ho ha confirmat: està molt il·lusionada per la seva nova feina

Anabel Pantoja s'enfronta a un nou i emocionant repte professional

Anabel Pantoja és 'influencer', col·laboradora de programes de televisió i imatge d'una marca de joies, 'Lueli'. A més, també va crear una col·lecció de banyadors per a la marca 'Aqueapparel' i va muntar un negoci de bellesa, un establiment de manicura i pedicura, 'Mate Beauty'.

Ara la neboda d'Isabel Pantoja es reinventa i, lluny de la televisió, desenvoluparà la seva faceta professional més desconeguda. Enamorada de Yulen Pereira, a qui va conèixer a 'Supervivientes', la parella fa un pas més en la seva relació i fa poc van anunciar viurien junts.

Anabel deixarà casa seva a les Canàries, on es va establir amb la seva exparella Omar Sánchez, i comença una nova vida amb el jugador d'esgrima.

Anabel i Yulen han estrenat casa fa pocs dies

Fa només uns dies, Anabel i Yulen inauguraven la casa que comparteixen a Madrid. Per això, s'han reunit amb amics a qui han ofert un berenar. Tot i els últims rumors de crisi en la parella, persones del seu entorn han confirmat que «estan de meravella».

Captura d'una story de Yulen Pereira amb Anabel Pantoja i amics a casa seva.
Anabel Pantoja ha fet una festa d'inauguració de la seva nova casa. | Instagram @yulenpereira
 

La nova faceta professional d'Anabel Pantoja

En l'aspecte professional Anabel està d'enhorabona, Isabel Pantoja ha pensat en ella perquè l'acompanyi a Amèrica en la seva nova gira, 'Enamórate'.

Una sèrie de concerts que es va haver de posposar pels problemes burocràtics de la cantant pel fet que els Estats Units no li concedien un visat. Solucionats els tràmits que quedaven pendents, Isabel Pantoja ja pot anar a cantar, acompanyada per la seva neboda i el seu equip de músics.

La gira, que va començar ahir, 10 de febrer, portarà Isabel i el seu equip a Nova York, Puerto Rico i fins i tot Los Angeles. Anabel viatja amb la seva tia perquè el seu objectiu és ser la seva assistent personal. Anabel és la persona de confiança que és al costat de la cantant en les seves actuacions.

Captura d'una story d'Anabel Pantoja anunciant la gira d'Isabel Pantoja.
La nova gira d'Isabel Pantoja va començar el 10 de febrer. | Instagram @anabelpantoja00

 

Va ser la seva cosina Isa la que fa uns dies va avançar que la 'influencer' viatjaria per tota Llatinoamèrica acompanyant Isabel Pantoja a la seva nova gira. «La meva mare està preparant la gira a Cantora, ella ja sap qui són els músics i l'equip amb qui va. Molts d'ells l'acompanyen des d'Espanya i la meva cosina Anabel també hi va», explicava Chabelita.

La filla d'Isabel Pantoja va explicar els motius pels quals ella no acompanyava la seva mare a la gira. «Jo no puc perquè tinc unes obligacions per complir, he d'estudiar i tinc un fill. Si fos com Anabel, que pot treballar amb les seves xarxes socials arreu del món, també hi aniria», va explicar a 'El programa de Ana Rosa'.

Anabel està il·lusionada amb la nova etapa que ha començat

Uns dies després, la mateixa Anabel confirmava aquesta informació al seu compte d'Instagram compartint una foto en què apareixia al costat de la cantant.

«Doncs sí, afortunada d'anar al costat de les artistes més importants d'aquest país i viure aquesta experiència tan bonica als Estats Units. Quines ganes de veure't damunt l'escenari demostrant la teva màgia i el teu art», explicava Anabel al seu perfil.

Aquesta no serà la primera vegada que la neboda d'Isabel Pantoja acompanyi la seva tia de gira. Anabel va començar el seu camí professional al costat de l'artista exercint de perruquera i maquilladora. La trobada arriba en un moment assenyalat per a totes dues, que han perdut algú molt important, Bernardo, el pare d'Anabel i germà d'Isabel Pantoja.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp