Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Borja Prado

Borja Prado, director de Mediaset, castigarà qualsevol que mencioni la seva enemiga

Borja Prado, obligat a actuar per evitar el caos

Borja Prado treu fum pels queixals després del que ha passat a la presentació de la Feria de San Isidro a la plaça de Las Ventas.

Borja Prado ha hagut d'assumir que entre Marta Riesco i Cristina Porta hi va haver una intensa topada que li ha fet passar molta vergonya. De totes maneres, s'ha posat en contra de l'actual parella d'Antonio David, que denunciava desolada a les seves xarxes socials que l'havien apartat dels directes per culpa d'aquest episodi i de parlar massa sobre els secrets 'Sálvame'.

La veritat és que Borja Prado està molt contrariat després de veure aquest episodi de la setmana passada entre les dues reporteres i per això ha pres una seriosa decisió sobre el tema en qüestió.

En primer lloc, Prado va demanar explicacions a la productora del programa en què col·labora Marta Riesco. Va exigir que censuressin en part la jove i que el recol·loquessin en un altre lloc, lluny d'aquells en què tingui massa protagonisme.

Borja Prado pren una decisió contundent després de l'escàndol

A més, a partir d'ara la norma de Borja Prado és no tractar aquest tema que va sortir a col·lació 'Operación Deluxe' ni fer menció del susdit.

Pla general de Borja Prado
Borja Prado ha pres una decisió irrevocable | Europa Press

«Com si no hagués passat res», hauria afirmat Borja Prado, que no vol cap embolic més després d'haver estat només un mes al càrrec de Conseller Delegat de Mediaset.

A més, el que va passar entre Porta i la seva companya va ser censurat a la pàgina web de Telecinco. El programa va ser penjat a Mitele, però ja no es pot veure aquest fragment de la discussió entre totes dues. Tot i això, a les xarxes socials és molt difícil censurar-lo i encara es pot trobar.

I és que Borja Prado es va enfadar molt quan va veure que Marta Riesco esclatava protestant per ser víctima de la censura de Mediaset. La noia es va queixar de ser vilipendiada pel programa que ha atacat tant el seu xicot, Antonio David.

Borja Prado exigeix que aquest tema es guardi en un calaix

La veritat és que Borja no vol més escàndols al voltant de la seva figura ni de la cadena que dirigeix i ha prohibit a qualsevol treballador de Telecinco parlar-ne. Sobretot, a programes capdavanters com 'Sálvame', als quals es va referir una més que nerviosa Marta Riesco.

Foto d'Ortega Cano entrevistat per Marta Riesco
Borja Prado no vol que torni a passar | Telecinco

Les paraules de la reportera no van deixar ningú indiferent i la veritat és que les conseqüències de tenir la llengua molt llarga van ser les pitjors per a la reportera de Fiesta. Al llarg de diverses 'stories', Marta va exposar la situació en què es trobava i la denunciava tot i que estava en risc el seu lloc de treball.

Borja Prado veu com defensa la seva parella després de quedar destituïda

La situació actual de la reportera no és senzilla. Està vinculada a la productora d´Ana Rosa Quintana des de fa set anys i recordem que el seu xicot va demandar Mediaset i va guanyar en primera instància.

Marta Riesco plorant després de la disputa amb Cristina Porta
La jove plorant després del conflicte amb Cristina Porta | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO

A més, els últims dies, a col·lació de tota aquesta polèmica, l'ex de Rociito continua atacant sense tallar-se ni un pèl la cadena i programes com 'Sálvame'.

«El que pateixes durant els últims mesos és inacceptable i incomprensible. Ho és per part d'un mitjà de comunicació que abandera causes segons els interessa en els negocis», començava el seu darrer 'post'.

Per si no n'hi hagués prou, l'exguàrdia civil anava més enllà sostenint que «són l'exemple d'una organització criminal mai abans vista a la televisió pel que hauran de respondre davant de la Justícia. Tenen el rècord en sancions de CNMC i citacions als jutjats a causa de personatges famosos. Ara, una més, l'assetjament laboral i l'abús de poder».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp