Joaquín Sánchez I Susana Saborido

Susana Saborido explica què va fer la policia el dia de la seva boda amb Joaquín

Joaquín Sánchez, en xoc en escoltar què va passar amb la Policia

Joaquín Sánchez i la seva dona van ser convidats aquest dilluns 6 de febrer a 'El Hormiguero' per parlar profusament de 'La penúltima y me voy'. Estem parlant d'un format en què l'audiència podrà tenir més detalls de la vida personal del futbolista del Betis.

Tot i que de vegades, durant els anys que han estat casats, la seva dona s'ha quedat en segon pla a 'photocalls' i esdeveniments, ara serà la total protagonista.

Després de veure el seu marit debutar com a presentador a 'El novato', s'enfronta a un nou format de la productora Proamagna. Un programa en què, com sempre ha dit, «Susana és un pilar fonamental», segons confessava Joaquín diverses vegades.

Durant la seva entrevista a 'El Hormiguero', que ha donat molt de si, Joaquín Sánchez i Susana van parlar d'aspectes molt personals de la seva vida. I ho van fer en concret de la bogeria de la seva boda.

Joaquín Sánchez escolta el motiu pel qual va intervenir la Policia a la boda

Tots dos han detallat amb pèls i senyals per què va haver d'intervenir la Policia en aquella boda amb què van segellar el seu amor l'any 2005. Joaquín Sánchez no s'ha tallat a l'hora de referir-se als fets que van tenir lloc ja fa 17 anys.

«La boda va ser especial perquè jo no la vaig veure entrar a l'església. No la trobava. Quan la vaig veure, vaig pensar, "però per on ha entrat". Els convidats no podrien ni entrar-hi, hi havia gent que jo no coneixia. El capellà em va dir que no podia guardar-me llocs per als convidats. Que la casa de Déu estava oberta per a tothom», explicava davant la mirada atònita de Pablo Motos.

Mentrestant, ella confessava què recordava d'aquell enllaç i l'arribada de la Policia. «Jo només recordo que vaig arribar a la porta de l'església i la Policia em va acompanyar fins a l'altar. Però vaja, que em van aixecar i em van portar. Hi havia moltíssima gent allà que no coneixíem».

Joaquín Sánchez i la seva dona es van conèixer després del Mundial del 2002

El matrimoni es va conèixer allà per l'any 2002. «Just quan acabaven de tornar de Corea, quan havia fallat aquest penal», exposa Susana a 'La penúltima y me voy'.

Revela que va haver de tenir paciència a l'hora de confiar en ell «per allò de la fama que solen tenir els futbolistes. Però em va conquistar el gran cor que té i com t'ho passes bé amb ell. Ens passem tot el dia rient», afirma.

Després de tres anys de relació, Joaquín i la seva dona es van donar el 'sí, vull' el 2005 a El Puerto de Santa María, localitat natal del futbolista del Betis. Fruit del seu amor, van tenir les seves dues filles, Salma i Daniela. Susana admet que ser la dona d'un futbolista no és gens senzill. «Les meves filles no han trobat mai a faltar el seu pare», revela. I és que Joaquín sempre ha intentat estar en aquells dies claus per a les seves filles.

«Si no hi he anat, és perquè de debò no he pogut»

«Aniversaris, actuacions, he intentat anar a tot. Si no hi he anat, és perquè de debò no he pogut», exposa el futbolista. Això sí, ella sap que els horaris del futbolista són molt complicats i de vegades és dur estar lluny de les filles.

«Jo m'he vist sola amb la meva nena a urgències mentre el seu pare és fora perquè tenia un partit. No és fàcil, però són coses que has d'assumir que poden passar», confessa la bona de Susana.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp