Jorge Javier Vázquez

Impacte per una mort sobtada a 'Sálvame': «No tenim paraules»

'Sálvame' recorda la seva col·laboradora en aquest moment difícil

L'equip de 'Sálvame' es va assabentar ahir d'una mort que afecta directament una de les col·laboradores del programa. Ella sempre està en totes les polèmiques o sempre en té informació i ahir, després de molts mesos a l'hospital, el seu pare va morir.

Així ho ha mostrat ella al seu perfil públic d'Instagram amb una foto del seu pare de jove a la mili. «Estic intentant ser forta, però no m'agraden els comiats. Bon viatge, pare», va escriure a la publicació.

L'equip de 'Sálvame' el coneixia perquè n'havia parlat en altres programes

En efecte, estem parlant de Marta López, la col·laboradora de 'Sálvame' que ahir va perdre el pare a l'hospital de Lleó. Cada poc el recordava i no fa tant, en directe des de 'Ya es mediodía', li va enviar un missatge tendre: «Pare, que ens estàs veient des de l'hospital, un petonet, que t'estimo molt, campió».

Teyo López, el seu pare, l'any passat va estar ingressat a causa d'una greu malaltia. La col·laboradora de 'Sálvame' estava entre Madrid i Lleó atès que cada poc temps anava a veure'l. Tot i això, no ho van poder evitar i ahir, 6 de febrer, va morir a l'hospital de Lleó.

Ahir, amb la seva mare i els seus germans, Marta López posava rumb cap al municipi per donar l'últim adeu al seu pare, a qui estava molt unida. Ara només li queda el consol dels familiars, els fills i tothom que l'estimava.

Marta López plorant
Marta López està passant un mal moment per la mort del seu pare. | TELECINCO

Ara, la col·laboradora de 'Sálvame' també troba un gran suport en els tres fills, Jorge, Hugo i Javier, de 15, 13 i 8 anys. Una dura pèrdua també per als petits, ja que han perdut el seu avi matern.

Els pares de la col·laboradora de 'Sálvame' en un segon pla mentre ella treballava a la televisió

Els pares de Marta López mai no van ser gaire partidaris de la carrera mediàtica de la seva filla als platós. Tothom sap que la col·laboradora sempre està immersa en moltes polèmiques. L'última ha estat la de Jorge Pérez amb Alba Carrillo la nit del suposat petó que va acabar amb els dos protagonistes a casa de Marta.

És més, en una ocasió, la col·laboradora de 'Sálvame' va arribar a dir al programa que els seus pares li havien dit que deixés la feina. «Moltes vegades ho penses, els meus pares m'ho han dit», va explicar el 2020 quan es va veure involucrada en el famós cas de Merlosplace. Un cas en què també es va veure involucrada i que va passar factura no només a ella, sinó també als seus pares i als fills. «Els meus fills i jo hem hagut d'aguantar insults».

Tot i això, temps més tard, els seus pares van aparèixer en directe a la televisió per donar-li una sorpresa mentre gravava el programa 'La última cena' a 'Sálvame' amb Kiko Hernández. Va ser l'única vegada que es va veure Elisa i Teyo a la pantalla petita i ho van fer per brindar el seu suport a la seva filla. 

A la publicació, molts companys han mostrat el seu suport a la col·laboradora i li han dedicat unes paraules boniques. Omar Montes, Tamara Gorro, Omar Sánchez, Adara Molinero i Luis Rollan n'han estat alguns.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp