Primer pla de Roberto Leal

Roberto Leal confessa els problemes que té cada nit a casa: «No m'ho crec»

Roberto Leal ho ha tornat a fer

Roberto Leal és una de les cares més conegudes dins de l'actual panorama televisiu del nostre país. I, com a tal, desperta molt d'interès entre els teleespectadors. Per això, ara, s'ha aventurat a confessar un problema que l'acompanya cada nit.

Des que va treballar formant part de l'equip d''Operación Triunfo', continua sumant grans èxits dins de la seva carrera professional. Des de llavors, Roberto s'ha convertit en líder d'audiència cada tarda al capdavant de 'Pasapalabra', un programa que no té cap rival.

I ha sigut precisament en aquest espai on, durant aquestes últimes setmanes, el presentador de moda ha confessat algun detall de la seva vida que mai abans coneixíem.

Roberto Leal se sincera amb aquesta 'influencer'

El presentador de 'Pasapalabra' compta amb una gran trajectòria professional. Recentment, vam ser testimonis que havia parlat de certs moments de la seva vida al 'podcast' de la seva companya a 'El Desafío', Laura Escanes. I ara, sembla que ho ha tornat a fer.

Imatge de Roberto Leal i Juan Betancourt en el programa 'El Desafío'
Roberto Leal a 'El Desafío' | Antena 3

Roberto Leal va confessar fa unes setmanes al 'podcast' de l'exdona de Risto Mejide que va tenir un canvi físic real. Abans tenia el color dels cabells marronets i li van començar a sortir molts cabells blancs per la pressió que va sentir de sobte. I tot això en una època en què va formar part del gran format d''Operación Triunfo'.

Ara, aquesta setmana hem tornat a conèixer un altre profund detall sobre la seva vida, però no pas de la d'abans, sinó de l'actual. Sí, perquè Roberto ha afirmat que està molt feliç actualment, i reconeix que arribar a casa de vegades li suposa tot un infern.

Així és, sembla que tan bé com s'ho passa durant els enregistraments s'elimina en arribar a casa, on s'ha d'enfrontar a la situació que viu amb els seus dos fills.

La sinceritat que Roberto Leal mostra a tots els seus seguidors

El presentador de moda s'ha volgut mostrar proper amb l'audiència un altre dia més, per això s'ha sincerat molt amb la seva amiga, Laura Escanes. 'Entre el cielo y las nubes', que és com s'anomena el 'podcast' de la Laura, sembla l'escenari perfecte on el comunicador se sent a gust.

Així, la 'influencer' ha estat testimoni dels problemes de descans que pateix pel mal somni dels seus fills. Una qüestió que no és gens senzilla per a ell i que li dona «molt de coratge». El conductor de 'Pasapalabra', en altres programes, ha parlat també sobre el moment del que altres pares presumeixen.

Conèixer com de bé dormen els fills d'altres persones, no l'ajuda gens. I és que, com que els seus es desperten una mitjana de 17 vegades a la nit, li suposa no descansar tot el que li agradaria. Un problema que sol ser força habitual entre els pares que tenen fills petits.

«No m'ho crec»

Val a dir, que Roberto Leal no ha estat l'únic que ha confessat algun detall sobre la seva vida íntima que no sabíem. Laura Escanes s'ha sumat a la conversa i ha aportat la seva humil experiència pel que fa al tema.

Així doncs, la 'influencer' del moment ha confirmat que els fills del presentador no tenen res a veure amb la seva petita. «Roma dorm molt bé i no se sol despertar durant les nits», confessava Laura. Al qual, immediatament, el periodista ha respost amb un «no m'ho crec».

«Vine i ho veus», replicava la creadora de contingut de moda. Cosa a la qual, finalment, Leal confessava que «això em dona molt de coratge, em rebenta, t'ho juro».

Sembla, doncs, que després de conèixer les hores de son de la filla de la noia, Leal no ha pogut negar els seus sentiments. No obstant això, Laura Escanes ultimava la conversa amb un: «Jo m'ho he treballat, eh, que la meva filla també era de despertar-se molt».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp