Fotomuntatge de Carlos Sobera i dos participant de 'First Dates'

El que paga el programa 'First Dates' als concursants per menjar i trobar l'amor

'First Dates' s'ha convertit en un dels programes de televisió que més enrenou genera a les xarxes socials

'First Dates' va començar a emetre's fa gairebé set anys i es va presentar com un format innovador, el qual es desconeixia com seria acceptat pel públic. Però la veritat és que ha agradat tant que encara segueix en antena i s'ha convertit en un dels programes dels quals es parla més a les xarxes socials.

I no només es comenten les cites diàries, sinó també qüestions generals com quant paguen els concursants pels sopars i trobar la seva mitja taronja. Ara, però, aquesta dada econòmica ha estat revelada i deixa de manifest que intentar trobar l'amor està a l'abast de qualsevol butxaca.

'First Dates' veu sortir a la llum la qüestió monetària

El programa no és l'espai de televisió que més audiència aconsegueix, però sí que és un dels que més es parla a les xarxes. I és que l'espectador no pot evitar compartir les impressions sobre les cites que s'emeten. Cites en què pot passar qualsevol cosa, d'acord amb tot el que hem vist fins ara.

Però és que, a més a més, els seguidors del programa presentat per Carlos Sobera també exposen els seus dubtes. Entre ells, per exemple, hi ha quant els costa el menú que les parelles prenen mentre es coneixen. Doncs bé, ara ho han pogut descobrir.

Imatge de Begoña i José, que tenen moltes coses en comú
'First Dates' ha vist donar-se a conèixer el cost de cada cita | Telecinco

En efecte, s'ha revelat que el restaurant no existeix en realitat, només és un plató. I també que, encara que sempre pensem que les parelles gaudeixen d'un sopar, no és així, ja que de vegades graven el programa al matí o a la tarda. Això sí, el menú que se'ls ofereix sempre és el mateix.

Segons sembla, aquest menú, que es compon de més de deu opcions per triar, es compon de primer plat, segon plat i postres. I el preu és tancat, ja que sempre costa 15 euros per persona. I aquí arriba una dada curiosa.

A 'First Dates' una vegada que s'acaba la cita als participants se'ls torna la quantitat que han pagat pel dinar. Tot i que hi ha una excepció. Si un decideix convidar la seva parella durant la vetllada, només se li retornen els 15 €, no els de l'altra persona. Vaja, que si convida sap que 15 € els 'perd'.

Imatge d'Eliana i Lare al programa 'First Dates'
'First Dates' té un menú fix de 15 € | Telecinco

'First Dates' ha viscut la cita més viral de la seva història

'First Dates' ens ha donat moments realment únics durant aquests gairebé set anys en antena. Hem vist cites surrealistes, concursants amb egos increïbles, cites a tres...

Tot i això, aquests dies els seguidors del format de Cuatro s'han trobat amb la parella que potser ha passat a ser la més viral de la seva història. Sí, perquè les xarxes s'han omplert de mems, comentaris i fins i tot versions de la trobada des de fa dies. I tot perquè l'actitud del noi ha estat realment ridícula, vergonyosa i patètica, és així.

Med és un noi de 27 anys que va arribar al programa amb la intenció d'enamorar-se, encara que era difícil perquè de qui està més enamorat és de si mateix. La seva cita va ser amb Luisa, una metge de 26 anys educada i correcta que va aguantar les impertinències i els seus avorrits comentaris sobre 'fitness'. És més, va suportar que li fes un examen sobre salut, a ella, que ha estudiat Medicina.

La noia va rebutjar tornar a quedar amb ell i ell va dir que tampoc volia una segona cita, però que li oferia la seva amistat. I aquí va ser quan la noia va reaccionar aconseguint els aplaudiments de tot el món: «No vull ni una amistat».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp