Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina emèrita Sofia.

Com va descobrir la reina Sofia que el seu marit li era infidel amb Bárbara Rey

Sofia de Grècia ha tornat a guanyar protagonisme per la seva vida íntima

Sabem que Sofia de Grècia ha suportat una infinitat d'infidelitats per part del seu marit, Joan Carles I. Moltes s'han donat a conèixer relativament fa poc, com el seu idil·li amb Queca Campillo i amb Corinna Larsen. Però, una de les suposades amants de l'emèrit que més ha fet parlar durant anys ha estat Bárbara Rey .

La mare de Felip VI ha vist que sempre s'ha comentat que el seu marit i la vedette van tenir un idil·li. No obstant això, ara és quan s'estan revelant tots els detalls del mateix a través de la sèrie 'Cristo y Rey' ficció en què ara s'ha mostrat com Sofia va assabentar-se de la deslleialtat del seu marit amb aquesta dona.

Sofia de Grècia, perplexa davant de la infidelitat

Sofia de Grècia és conscient de la majoria d'infidelitats del seu marit. I és que, a més de la informació personal que li ha arribat, les ha descobert també a través de notícies, documentals i testimonis directes.

Entre aquests enganys n'hi ha hagut un que sempre ha generat molta morbositat i que ha estat envoltat de misteri. Ens estem referint al d'ell amb Bárbara. Un idil·li que s'ha destapat amb claredat recentment amb la sèrie 'Salvar al Rey' , on s'han emès converses privades dels amants.

Muntatge amb les fotos de Bárbara Rey i de Joan Carles I
Sofia de Grècia es va assabentar de l'escandalós idil·li | Catalunya Diari

De la mateixa manera, Sofia de Grècia ha vist que ara se n'han donat més detalls a la ficció 'Cristo y Rey' d'Atresmedia. És una ficció en què es narra la vida de la vedette així com la de qui va ser el seu marit, el domador Ángel Cristo. A més, en aquesta ficció, la pròpia protagonista i el seu entorn han col·laborat amb els creadors donant els seus testimonis de primera mà.

La reina emèrita ha topat ara amb el fet que ella mateixa ha passat a ser personatge d'aquesta sèrie. En concret, a l'últim capítol emès s'ha destapat com ella es va assabentar que Joan Carles havia tingut una relació amb la vedette.

Com es mostra en aquesta producció, el llavors príncep Felip, que era un nen, estava veient la tele. En aquesta apareixia Bárbara fent una roda de premsa i les seves paraules ràpidament van cridar l'atenció de Sofia. En mirar-la, aquesta es va quedar perplexa perquè la va veure lluir una joia familiar que Joan Carles li havia regalat.

En aquell moment, l'actual reina emèrita va descobrir l'engany i no va poder evitar sentir-se trencada. Tot va ser encara més dur quan el seu fill li va dir assenyalant Rey: «Aquesta és la senyora que l'altre dia estava perduda a casa».

 

Sofia de Grècia decideix prendre mesures davant de l'idil·li

La mare de Felip VI ha vist revelar-se així com va descobrir la infidelitat del seu marit amb l'actriu. Però també ha pogut comprovar que s'han donat altres detalls sobre com va ser la reacció. A la sèrie s'ha explicat que va ordenar al CNI que instal·lés micròfons a l'habitatge de Bárbara per poder obtenir la confessió de la infidelitat per part d'ella.

Primer pla de la reina Sofia mig somrient
Sofia de Grècia va demanar ajuda al mateix CNI | GTRES

És més, va demanar que aquest enregistrament li fos transcrit literalment per tenir una prova del romanç de Joan Carles i la seva amant. Segons la ficció, la relació va durar tres anys, tenint en compte una conversa que Rey i la seva amiga Chelo García-Cortés van mantenir. Era una conversa amigable i divertida que va acabar de manera dura, amb Ángel Cristo donant a la seva dona la seva primera bufetada.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp