Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Costa

Carles Costa s'incorpora a l'equip del 'TN Vespre' de TV3

Substituirà el presentador Toni Cruanyes durant els seus dies de vacances

Carles Costa
Carles Costa s'incorpora a l'equip del 'TN Vespre' de TV3 | Cedida

 

Aquesta temporada, l'equip del 'TN Vespre' es reforçarà amb la incorporació de Carles Costa, que substituirà a Toni Cruanyes els dies festius i durant les vacances. A partir del 2 de setembre, començarà la nova temporada del telenotícies de les 21 hores liderat per Toni Cruanyes i Manel Sarrau, encara que fins aquest divendres Costa en serà el presentador.

El telenotícies nit és l'informatiu més seguit del canal autonòmic i compta amb una audiència mitjana de 600.000 espectadors i un 25% de la quota de pantalla. El 'TN Vespre' manté el lideratge pel que fa als informatius i a la resta de programes. Toni Cruanyes ha publicat el tuit següent celebrant la incorporació de Costa a l'equip de l'informatiu.

 

Carles Costa té una trajectòria consolidada dins de TV3

Per la seva banda, Carles Costa és un periodista consolidat dins de TV3, canal amb què té una llarga trajectòria. Ha estat corresponsal de TV3 durant una dècada, passant del 2005 fins al 2010 a París i del 2011 al 2015 a Londres. De la seva experiència al Regne Unit va néixer el reportatge 'Goodbye Scotland?', emès al '30 minuts'.

A més, ha presentat programes com 'Trinxeres' i 'Els Matins, i ha conduït espais com el '3/24' o el '12/14'.  També ha treballat per a altres canals de televisió, ja que ha passat pels informatius de Telecinco, TVE, RNE i Onda Cero abans d'arribar a TV3, on va començar al programa 'En directe', del qual va ser-ne subdirector. 

També et pot interessar...