Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Chiapella debutarà com a presentador a la cadena televisiva Telecinco

Pablo Chiapella debuta com a presentador a Telecinco

L’actor valencià ha signat un contracte de llarga duració amb Mediaset i serà l’encarregat de dirigir ‘El Bribón’, un concurs de preguntes

Pablo Chiapella debutarà com a presentador a la cadena televisiva Telecinco
Pablo Chiapella debutarà com a presentador a la cadena televisiva Telecinco | TELECINCO

 

Mediaset està preparant un nou espai d’entreteniment per afegir al seu ampli ventall de programes de preguntes i talents. Aquest nou concurs, anomenat ‘El Bribón’, tindrà a Pablo Chiapella com a presentador, el qual debutarà exercint aquesta nova faceta en la seva trajectòria professional.

Els participants lluitaran per aconseguir un premi final de 70.000 euros mostrant els seus coneixements culturals i històrics, a més de seguir el seu instint en les proves més difícils. A més a més, l’atzar també tindrà un paper important en la decisió dels concursants.

Pablo Chiapella debuta com a presentador 

Pablo Chiapella, actor conegut per encarnar al carismàtic Amador Rivas en la sèrie ‘La que se avecina’, ha signat un contracte de llarga duració amb Mediaset  segons ha explicat la mateixa empresa de comunicació audiovisual a través d’una nota de premsa.

L'actor valencià és conegut pel seu paper d'Amador a la sèrie 'La que se avecina' | CEDIDA

 

Així doncs, estar al capdavant del programa ‘El Bribón’ serà la primera experiència com a presentador per al valencià. Abans, va treballar encapçalant ‘El Paisano’, un espai televisiu de TVE que tenia com a objectiu buscar pobles espanyols amb menys de mil habitants. No obstant això, mai ha tingut la responsabilitat de conduir un concurs tipus ‘quiz show’.

Produït en col·laboració amb ‘Producciones Mandarina’, el programa ‘El Bribón’ comptarà amb tres parelles durant cada emissió, les quals hauran de superar tres fases eliminatòries si volen aconseguir el gran premi. Només una d’elles el tindrà a l’abast, i serà durant la darrera fase del joc, anomenada ‘El Bribón’, que la parella podrà obtenir un premi en metàl·lic de fins a 70.000 euros. Per tal d'aconseguir-lo, hauran de superar un joc de boles i números que els permetrà tornar a competir en el següent programa.

També pots llegir...

  • Natalia, l'estilista de 'LQSA' que va enamorar a Pablo Chiapella

  • Pablo Chiapella pateix un accident i ha de deixar temporalment el teatre

  • Pablo Chiapella, Amador Rivas a 'LQSA', entrena per canviar el seu aspecte físic

    >