Carles Puyol i Vanesa Lorenzo

Carles Puyol celebra l'aniversari en ple confinament

L'exjugador del Barça avui fa 42 anys

Avui és un dia molt especial per tots, és el dia internacional del petó, que malauradament molts no poden celebrar per culpa del confinament. Els que sí han pogut celebrar-ho han estat Carles Puyol i la seva dona Vanesa Lorenzo.

La parella de l'exfutbolista ha penjat una fotografia a Instagram fent-li un petó a la seva parella. La celebració a casa dels Puyol-Lorenzo avui ha estat doble, ja que el català acaba de fer 42 anys. «Avui és el seu aniversari. Felicitats 'mi miura'», ha comentat Vanesa. Les xarxes s'han inundat de comentaris felicitant el de La Pobla de Segur, un dels futbolistes més estimats per tots.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es su cumple. Felicidades, mi miura . @carles5puyol

Una publicación compartida de Vanesa Lorenzo (@vanesalorenzo_) el

Un aniversari diferent

«Ets el capità de tots, moltes felicitats», «Moltíssimes felicitats gran capità... Passaran els anys però difícilment hi haurà un altre capità com Puyi», o «Moltes Felicitats Capità!! Que passeu un feliç dia en família!!», han estat els comentaris que ha rebut la publicació de Vanesa Lorenzo.

L'excentral del Barça, igual que molts, ha passat el seu aniversari confinat a casa. La seva parella està sent un dels pilars fonamentals en la seva vida, ja que sempre l'ha recolzat en totes les decisions de la seva vida esportiva i personal. 

Carles Puyol ha viscut un aniversari totalment diferent, però segur que ha rebut un bon grapat de felicitacions, tant de familiars com amics o seguidors seus. Igual que la resta d'esportistes, Puyol no podrà gaudir de l'activitat física a l'exterior. Recentment el català ha mostrat als seus seguidors que li encanta jugar al pàdel, esport que el manté en forma des de la seva retirada del món del futbol.