Primer pla de Bertín Osborne

Carlos, el fill de Bertín Osborne, pateix pel seu pare quan engega la televisió

Bertín Osborne, humiliat a casa seva per algú amb prou pes

Bertín Osborne és un dels personatges que ha sabut llaurar-se una extensa carrera tant al món de la música com al de la televisió. El seu carisma quan es posa davant una càmera o puja a un escenari ha conquerit moltes dones. I és que hi ha una gran majoria d'espanyoles que beuen els vents per ell.

Encara que, inicialment, l'andalús va destacar al món de la cançó, molts productors li van veure potencial perquè fos presentador en programes de televisió de diferent índole. Tant és així, que vam poder veure'l a Lluvia de estrellas com, fins i tot, en formats més picants com aquell que presentava a la dècada dels 90 a Antena 3, Contacto con tacto.

Bertín Osborne, humiliat dins de casa seva

A partir de llavors, però especialment en els darrers anys, l'ex de Fabiola Martínez s'ha consolidat amb el seu programa d'entrevistes que ha aconseguit notables audiències tant a TVEcom a Telecinco.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín Osborne ha enlluernat moltes dones al llarg de la seva carrera | GTRES

La veritat és que és un home que sol agradar. Però, tot i això, per gustos els colors, perquè hi ha algunes dones que no acaben de veure els encants de l'andalús. I una d'elles ha donat la seva sincera opinió sobre el presentador de Mi casa es la tuya, ni més ni menys que Alba Carrillo.

Ja sabem que la col·laboradora de Ya es mediodía té per costum ser el més sincer possible quan s'encén el pilot vermell. I, aquest dimarts, la filla de Lucía Pariente ha tornat a fer gala de la seva espontaneïtat i va protagonitzar un petit debat sobre si Bertín Osborne és atractiu o no ho és tant.

Alba Carrillo fulmina el presentador d'un cop de ploma

Tot sortia a col·lació per un estudi sobre els homes famosos que apareixen als somnis eròtics de les dones a Espanya. Parlem de Pedro Sánchez, Carlos Herrera, Bertín Osborne o Jorge Javier Vázquez, entre d'altres.

En aquest precís moment, Alba Carrillo va voler donar el seu punt de vista al programa on col·labora i la realitat és que va ser massa contundent. De fet, no es va guardar res sobre un que, a més a més, treballa a la cadena que li dona per menjar.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo ha titllat de 'ranci' al cantant i presentador | Mediaset

I és que, sobre Bertín Osborne, la tertuliana va començar el seu discurs amb un «escolta, a mi no em facis parlar, co**». Així se sentia l'ex de Feliciano amb el micro obert abans d'entrar un vídeo que recollia els resultats de l'informe esmentat.

Després de veure el vídeo, a la taula de col·laboradors, hi havia especials ganes per comentar-lo i, en primer lloc, va ser Jorge Pérez qui va trencar el gel.

«És que em sembla ranci, ho sento, no ho comparteixo»

«M'agradaria saber en quin rang d'edat han fet l'estudi. Per mi, crec que hi ha homes molts més guapos que ells amb tots els meus respectes. És la meva opinió», exposava.

Aleshores, Alba Carrillo saltava amb un comentari més que directe. «A mi Carlos Herrera em pot semblar atractiu, però Bertín no perquè em sembla ranci, ho sento, no ho comparteixo. A part d'estar bo i tot això, has de tenir certs valors i a mi que faci olor de ranci, doncs no», va opinar.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne no esperava aquest atac gratuït d'una companya de cadena | GTRES

La reacció a les seves paraules van tenir com a protagonista Sonsoles Ónega. «A mi sí que em sembla atractiu, té una veu... i és un fart de riure», va defensar al seu col·lega.

Però Alba no va quedar-se callada i sostenia que «per a vosaltres, jo em quedo amb els altres», postil·lava. «Jo diria un William Levy», interrompia Jorge provocant un somriure murri de la tertuliana. I és que a Carrillo sempre li ha encantat l'actor de la sèrie de Netflix, Café con aroma de mujer.

«Aquest informe d'on surt Miguel Ángel Nicolás?», li va preguntar la presentadora realment interessada. «De la revista Psychology Today», va respondre-li el seu company.