Primer pla de Carlos Herrera seriós.

Carlos Herrera convenç la seva xicota per prendre una decisió que no té marxa enrere

Carlos Herrera ho ha fet públic després de posar-se d'acord amb la seva parella

Carlos Herrera està pletòric després d'haver oficialitzat la seva relació sentimental amb Pepa Gea després de tres anys de festeig. El conegut periodista de la Cadena COPE va publicar al seu compte d'Instagram una foto amb la seva parella. Així, deixava clar que és la dona per qui està boig des de fa temps.

Imatge de Carlos Herrera seriós.
Carlos Herrera ha fet el pas | GTRES

A més, Pepa Gea també ha compartit una foto amb els seus seguidors. Tot i que dins del seu cercle més proper ja era prou coneguda la seva relació, ara l'ha fet pública a través de les xarxes.

Carlos Herrera arriba a un acord amb la seva parella perquè tothom ho sàpiga

Pepa dirigeix i presenta Más de uno Madrid a Onda Cero i escriu al diari digital The Objective. Tots dos es van conèixer quan Carlos Herrera era a Onda Cero, etapa en què va treballar des del 2001 al 2015.

Ja al setembre d'aquell mateix any, Herrera se'n va anar a la Cadena COPE, ràdio on presenta l'espai Herrera en COPE.

Fa tot just un mes, Carlos Herrera va fer 65 anys. Aquest va gaudir dels seus, i va comptar amb la companyia de Pepa Gea, en una festa al seu xalet de Sanlúcar de Barrameda. A l'estiu, Herrera sol descansar tan bé com pot per gaudir del nostre país i també dedica uns dies a preparar la temporada següent a la COPE.

Les fotos amb què confirmen públicament que estan junts

Aquest estiu, a l'inici del mes d'agost, aquest penjava una foto a les seves xarxes socials amb Pepa que era molt cridanera. Era una imatge que anava acompanyada del text següent. «Elx no és només una palmera», deia el post. Per la seva banda, Pepa publicava també una foto de tots dos passant-ho d'allò més bé durant les seves vacances, amb la mateixa data que la publicació de la seva parella i des de Vitòria.

Pepa Gea i Carlos Herrera
Pepa Gea i Carlos Herrera han fet pública la seva relació amorosa | GTRES

El que és evident és que tots dos han decidit posar-se d'acord per fer pública una relació que gairebé tot el seu entorn ja sabia.

Així parlen de Pepa els companys d'Onda Cero. «Una dona simpàtica i treballadora; coneix bé Carlos. Són amics des de fa molt de temps. Pepa té caràcter i personalitat, i això és una cosa que a Carlos li encanta», confessen.

«El coneix molt bé i ha sabut respectar també els seus espais. No viuen junts, però ella sol desplaçar-se a Sevilla tots els caps de setmana i Carlos sempre ve entre setmana a Madrid per fer el programa des d'aquí. Per tant, tenen una relació molt estreta», expliquen sobre ella.

«Serà la dona definitiva de la meva vida»

«Ella és atractiva, divertida, li agrada molt ballar, però, sobretot, és intel·ligent i independent. Mai ha pensat a deixar de treballar i sempre ha estat a l'entorn de Carlos, a la seva casa del Rocío, per Setmana Santa, a les festes d'aniversari», asseguren.

«Per descomptat, la mare de Carlos, la senyora Blanca, la va conèixer i va arribar a dir que era una dona molt adequada per al seu fill, els veia molt compatibles com a parella». Sabem que Herrera ja havia presentat la seva xicota des de feia temps com «la meva dona» i fins i tot va dir sobre ella que «serà la dona definitiva de la meva vida».

Per si no n'hi hagués prou, els que els coneixen bé asseguren que aquesta relació durarà molt perquè formen un bon «equip». Pepa té dues filles i Carlos sempre s'hi ha portat genial. A més, Pepa també té una gran relació amb els fills de Carlos: Alberto i Rocío.

Tots dos ja són 'oficialment' parella per al gran públic. Comparteixen amics, gastronomia i la seva passió pels viatges. Però, sobretot, estimen la ràdio, si bé mai no han treballat braç a braç.