Pla del presentador Carlos Lozano en una gala de GH VIP

Carlos Lozano reapareix al 'Deluxe' després d'un any desaparegut: «No em fa falta treballar»

El presentador ha reaparegut després de molts mesos allunyat de televisió

Carlos Lozano ha tornat a trepitjar un plató després de molts mesos sense fer-ho. El presentador ha estat molt temps allunyat de la televisió, però aquest dissabte reapareixia per tancar algunes qüestions sobre ell. I una d'aquestes és la que l'ha portat a no estar present en el mitjà que li va donar la fama durant gairebé un any.

La presència de Carlos Lozano al Deluxe aquest dissabte era molt esperada. Poc se sabia de com era la seva actual vida. Existia fins i tot certa preocupació sobre el que pogués estar passant pel seu cap després de prendre una decisió tan dràstica. És per aquest motiu que Lozano ha volgut tancar qualsevol rumor sobre la seva vida privada.

El que va ser presentador d'Operación Triunfo se sincerava i confessava que ha volgut abandonar la televisió perquè està fart de la pressió mediàtica. «Vaig explotar, vaig acabar fart de tot. Va ser quan vaig deixar el del 'defensor del pueblo' per culpa d'aquesta senyoreta... Vaig dir: Prou», explicava fent referència als seus enfrontaments amb la seva ex Miriam Saavedra.

El fet que ja fos més un personatge del cor que no un presentador de televisió. Carlos Lozano afirmava que no mereixia seguir entrant a la guerra de platós i que per sort es podia permetre un temps de descans. «Gràcies a Déu, no em cal treballar», sentenciava.

Ha dedicat aquest temps per retrobar-se a si mateix sobretot després de la mort de la seva germana el passat mes de març. «He estat posant les coses al seu lloc», afirmava.

Explicava com és la seva nova vida fora de Madrid: «M'he comprat un terreny rústic perquè m'agrada el camp. Sóc molt feliç. Deien que estava desaparegut perquè no he agafat el telèfon a ningú».

A més ha volgut valorar com les seves baralles amb Miriam Saavedra no van fer altra cosa que desgastar-lo. «Per a mi la traïció és molt important i això em va trencar. La culpa va ser meva perquè hauria d'haver callat. No podia més. A mi ella ja em va demanar disculpes i les he acceptat i assumit. Ja no tinc sentiments per ella, però va ser molt tens», relatava sobre ella.

No ha entrat a valorar la polèmica sobre l'ex de Mónica Hoyos

El presentador no va voler mullar-se sobre una de les últimes polèmiques d'una altra de les seves ex, Mónica Hoyos. No va entrar a valorar el supòsit passat fosc de la seva actual parella.

«Jo estic separat des de fa 17 anys i el que faci Mónica amb la seva vida tant me fa. Jo vaig parlar amb la meva filla sobre ell i ha quedat tot clar [...] Jo amb Mónica tan sols parlo de la universitat de la nena, les coses fonamentals», afirmava.

Entre altres temes, també va voler lamentar que Mediaset no li hagi tingut en compte per a algun programa, encara que fos una substitució. Finalment, explicava com ha viscut el contagi de coronavirus: «Quan em van trucar per a la vacuna, ho vaig endarrerir i aquella setmana el vaig agafar. Ho vaig passar molt malament, semblava que m'havien donat una pallissa. Vaig passar por, perquè sempre creus que no et passarà a tu fins que et passa».

Mesos d'absència després de protagonitzar múltiples programes

Aquesta presència de Carlos Lozano al Deluxe arribava després de mesos sense trepitjar Telecinco. L'última vegada que ho havia fet va ser el passat mes de desembre de 2020.

Durant aquests mesos, s'ha mantingut totalment allunyat de la premsa del cor. Lluny quedaven aquells moments que va protagonitzar després de ser concursant de Supervivientes o GHVIP. Ell mateix es confessava molt penedit per haver entrat en aquest tipus de joc als platós amb la seva ex.