Primer pla de Carlos Lozano.

Carlos Lozano presenta Luna, la seva filla de 18 amb Mónica Hoyos: tothom s'hi fixa

Luna Lozano acaba de complir la majoria d'edat. Hi haurà una altra estrella al firmament dels famosos?

Carlos Lozano torna a ser notícia després de força temps allunyat de la televisió. El presentador convertit en col·laborador polèmic de Mediasetacaba de veure com la seva única filla, Luna, ha complert la majoria d'edat.

Eren molts els que tenien ganes de conèixer aquesta jove, famosa gairebé des que va néixer el 2004. Aquest 11 de juny ha complert els 18 anys i per celebrar-ho, els seus pares l'han muntat una festa on hem pogut veure-li la cara per primera vegada.

Luna és fruit de la relació entre Carlos Lozano i Mónica Hoyos. Ara sembla impossible, però hi va haver un temps en què tots dos eren feliços i es portaven d'allò més bé. Com Mónica reconeix en una entrevista a ¡Hola!, Luna «ha estat sempre molt responsable, de vegades, més que els seus mateixos pares».

Carlos Lozano participa en la posada de llarg de Luna

Carlos Lozano literalment 'va desaparèixer'. Després d'una època d'agres polèmiques televisades amb les seves exparelles, Mónica Hoyos i Miriam Saavedra, va tocar fons i se'n va anar. Se'n va anar al camp, a arreglar una finca que té i on viu de forma austera i treballant de sol a sol.

Allà ha passat pràcticament el darrer any recuperant-se dels escàndols i sanant les ferides emocionals. La seva filla Luna sempre ha estat un dels seus principals suports i també ell ho ha estat per a ella.

De fet, la jove afirma que «no m'atreu la televisió, però la moda sí. Sobretot, pel meu pare, que ha estat un model molt atractiu i ha protagonitzat nombroses portades».

La filla de Lozano i Hoyos vol estudiar Ciències Polítiques i Relacions Internacionals i assegura que li encanta debatre. A més a més, toca el piano i la guitarra i segons la seva mare «canta molt bé, però no la veig seguint els nostres passos», diu Mónica.

Imatge de Mónica Hoyos somrient
Carlos Lozano manté una relació cordial amb la seva ex, per la seva filla Luna | Telecinco

La Mónica i en Carlos han demostrat que quan es tracta de la seva filla, són capaços de portar-se bé. Tots dos van estar en aquesta festa, acompanyant la seva petita. Ara que hem pogut veure la seva cara i que ha obert el seu Instagram, tothom coincideix en el mateix: en la seva bellesa i semblant amb la seva mare.

Mónica afirma que físicament «s'assembla al seu pare a l'altura, l'amplada i el port, però la cara i el somriure són meus». Amb un rostre amb personalitat pròpia, és cert que els trets tiren més la seva mare que no pas els de Carlos.

Carlos no descarta reactivar la carrera televisiva

Carlos Lozano no descarta reactivar la seva carrera a la televisió, però no a qualsevol preu i prestant-se a la primera cosa que li ofereixin. Ja té assumit que els temps en què era el presentador estrella de la televisió ja no tornaran. Luna Lozano no estarà de moment a la televisió, però ja té més de 50.000 seguidors a Instagram on ja passa també els 40.000.

Imatge de Luna Lozano i el seu pare Carlos Lozano
Carlos Lozano ha vist com la seva filla ja ha complert 18 anys | Telecinco

La seva mare l'està ajudant en aquesta faceta d''influencer' i participa sovint en els vídeos i balls de la seva filla. Carlos, a qui Luna defineix com a «superresponsable i independent» no veu amb tan bons ulls aquest camí cap a la popularitat.

Tot i això, és conscient de l'edat de la seva filla i el moment que li ha tocat viure. Per la seva banda, Luna admira de la seva mare «que ho fa tot amb amor, força i felicitat, a més, la veus tot el dia somrient».

Ara que la filla de Carlos Lozano passarà a ser ja una altra d'habitual de les revistes i els programes de televisió, caldrà veure quin paper vol jugar en aquest sector.

Segurament rebrà ofertes per seure en algun plató o concursar en un 'reality'. Potser segueix el camí d'altres filles de famosa com Alejandra Rubio o Ro Flores i la veiem ben asseguda en un plató de televisió. El seu pare Carlos Lozano segurament li donarà un cop de mà.