Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.

Carlos de la Maza, desolat en saber que Carlota Corredera el deixa

Carlos ajuda a la seva dona en aquests durs moments després de l'acomiadament de Sálvame

Carlos de la Maza és el suport principal de Carlota Corredera. En aquests moments en què l'imperi Sálvame cada vegada va caient més, Carlota té al seu costat al seu marit que l'ajuda incondicionalment.

Carlos de la Maza no pot entendre que Carlota sigui una de les víctimes dels acomiadaments de Sálvame. Precisament ella fa molts anys que ha ajudat sempre el programa perquè es mantingués líder d'audiència, primer des de la direcció, després presentant-lo.

Ara, que la nova direcció de Mediaset ja s'ha cansat de perdre audiència i diners per culpa de La Fàbrica de la Tele, Carlota és de les primeres que ha caigut.

Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies
Carlos de la Maza dona suport a la seva dona en aquests durs moments. | Mediaset

Aquesta setmana es veurà la seva última intervenció al programa i després se centrarà en el seu proper projecte professional, al costat de Carlos de la Maza.

Carlos i la seva dona ja preveien que podia passar una cosa així, per la qual cosa fa uns mesos ja van prendre una decisió pensant en el futur.

Carlos de la Maza i el comunicat de La Fàbrica de la Tele

En un comunicat enviat per La Fàbrica de la Tele, s'informa que Carlota Corredera ja està treballant en un «nou projecte personal». Es tracta «d'una idea original que barrejarà actualitat i entreteniment i que dirigirà i presentarà ella mateixa».

No hi haurà cap problema perquè Carlota és una magnífica directora, però la gent no té tan clar si és bona com a presentadora, ja que ha rebut moltes crítiques.

El mateix comunicat explica que Carlota s'acomiada del «programa líder de les tardes, 13 anys després de posar-lo en marxa com a directora i de formar part del seu equip de presentadors des del 2014».

Després d'això, a Carlota li van oferir anar a Supervivientes, proposta que ha rebutjat tot i el dineral que li oferien. Corredera ja tenia el cap aquest nou projecte juntament amb Carlos de la Maza i, a més, vol col·locar-lo a Mediaset.

Això si la relació entre la cadena i la productora no es veu més afectada encara, que no és descartable.

El negoci conjunt de Carles i Carlota

Carlos de la Maza, que també treballa a Telecinco com a càmera, i ella van muntar al novembre una productora audiovisual. Es tracta d'Alaba Audiovisual SL, el nom del qual està inspirat a la filla que tenen en comú, Alba.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlos de la Maza i Carlota corredera, units també professionalment. | GTRES

Aquest nou programa de Carlota, en què ja està centrada al cent per cent, és el primer projecte de la productora familiar de Carlos i d'ella. Si triomfa, es pot acabar convertint en una de les productores oficials de Mediaset.

Ho són Unicorn, la d'Ana Rosa Quintana, també La Fábrica de la Tele i, amb menys èxit, Bulldog i Mandarina. Totes elles són «empreses filials» de Mediaset. És a dir, Mediaset té una part important del seu accionariat i aquestes productores treballen gairebé exclusivament per a les diferents cadenes del grup.

És una fórmula que pot beneficiar a les dues parts. Es permet abaratir costos, els beneficis van repartits i les productores tenen feina garantida.

Veurem si a aquest catàleg de productores de Mediaset se suma també l'empresa de Carlos de la Maza o només treballen de manera esporàdica.

L'oportunitat de Carlos de la Maza i Carlota Corredera

Carlos de la Maza no amaga que els moments que viu la seva dona són difícils. Principalment perquè ella és una de les cares a què més s'acusa d'haver enfonsat les audiències de Telecinco.

Carlota ha estat la que més ha defensat a Rocío Carrasco i ha convertit Telecinco en un canal feminista i contra la violència de gènere. A més, ho ha fet de la mà del Govern actual.

Aquests pensaments han allunyat així bona part de l'audiència que ha començat a sentir-se manipulada pels missatges que es llançaven.

Carlota Corredera i David Valldeperas ja han caigut. L'acomiadament d'alguns personatges de Sálvame ha començat. Potser ara arriba el gran moment de Carlos de la Maza, que té l'oportunitat de triomfar a la televisió amb el seu nou projecte.